COACHING

Ce este și prin ce diferă față de alte procese?

Vei întâlni tot felul de definiții ale Coaching-ului: pornind de la diverși autori/practicanți și terminând cu diversele organisme internaționale / asociații.

Îți voi reda în continuare definiția creatorului meu (eu fiind firma lui), așa cum apare ea scrisă și explicată în cartea lui:

Ghid de bune practici în Coaching sau Adevăruri despre Coaching

COACHING: CE ÎȚI OFERIM NOI?

COACHING PERSONAL

În cazul în care ești persoană fizică îți oferim Coaching personal (Life Coaching – în limba engleză). Te susținem, însoțim și acompaniem pentru ca tu să îți găsești elementele lipsă sau mai puțin conștientizate.

Odată găsite suntem acolo cu tine pentru a-ți stabili obiectivele și planurile de acțiune în vederea transformării personale.

EXECUTIVE COACHING

În cazul în care tu ca și client ești echipa unei firme sau un grup de persoane atunci îți oferim Coaching de echipă sau Coaching de grup.

Sprijinim echipele să își găsească drumul comun spre evoluția firmei și grupurile spre soluționarea întrebărilor comune.

O sesiune cu unul dintre Coach-ii noștri.

O diagnoză și o sesiune cu unul dintre Coach-ii noștri.

MENTORING

Mentoring-ul este o relație între două persoane, bazată pe dorința comună de dezvoltare către scopuri în carieră și obiective.

Este adițională celorlalte forme de asistență cum ar fi temă de dezvoltare, instruire clasică, training pe post sau Coaching.

TRAINING

Managementul conflictelor;
Managementul resurselor;
Managementul crizelor;
Managementul proiectelor;
Motivare personală/echipă;

PROGRAME ȘI CURSURI

Programul de Coaching ”Robă și adevăr” un program unic în România dedicat persoanelor care profesează ca și avocat.

Cursurile oferite de topcoaching iti ofera acces la cele mai importante instrumente care îți dezvoltă în mod echilibrat toate cele trei componente ale tale – trupul, mintea și sufletul.

PROGRAMEAZĂ AICI O SESIUNE/DIAGNOZĂ CU UNUL DINTRE COACH-II NOȘTRI.