CURS ONLINE:
CREEAZĂ-ȚI VIITORUL ACUM!

Metode, tehnici și instrumente pentru rezultatele potrivite ție.

video

Numele meu este Gabriel Katona și te invit să participi la cel mai complet curs de dezvoltare personală lansat în prezent în România.

ACEST CURS TE ÎNVAȚĂ SĂ CREȘTI.

De ce este foarte important pentru tine acest curs? Pentru că am 3 mari lucruri remarcabile să îți spun, și anume:

 • Eram în anul 1995 când am început să mă gândesc la un program de transformare totală a mea. Eram agresiv, dezechilibrat și știam că interpretez eronat realitatea. Și am început să citesc aproape tot ce îmi cădea în mână ca și carte de dezvoltare spirituală și setare mentală. Și, în plus, cam tot ce puteam lua gratuit de pe net. Am plătit peste 10 cursuri pe diferite teme și am parcurs materialele celor mai mari guru din lume care au scris despre aceste subiecte: Deepak Chopra, Osho, Joe Vitale, și mulți alții. Fără să te trec prin toată povestea vreau să îți spun doar atât: toți vorbesc despre același lucru, prezentat însă în mod diferit.

 

 • Apoi mi-am dat seama că citesc haotic. Era și normal, așa este la început. Și am realizat că dacă vreau să evoluez trebuie să le ordonez. Să le pun  pe categorii și pe tipuri. Să le clasific în ordinea priorităților. Și am realizat că dezvoltarea personală este ca și matematica:  degeaba vrei să treci să rezolvi direct integrale triple, dacă tu ai sărit peste 1 + 1 = 2! Sau, dacă ai făcut sport îți dau un exemplu din sport: degeaba vrei să mergi direct la Olimpiadă să alergi suta de metri și să câștigi locul 1, dacă tu ai văzut pista de atletism doar în poze! Cu alte cuvinte, trebuie să începi cu începutul. Și, mai mult decât atât, trebuie să ai un început ordonat!

 

 • Și, în al treilea rând, vreau să îți spun că am cunoscut și am stat de vorbă cu sute de persoane care au fost fiecare la mai mult de 3 cursuri de dezvoltare personală, fără ca ele să aplice în mod constant ceea ce au învățat acolo. Mai mult, o parte dintre ele mă invitau de fiecare dată la alt curs, și la alt curs, și la alt curs. Mesajul meu către tine este următorul: alege un singur curs, o singură metodă, și lucrează mereu la tine folosind o singură metodă! Și trebuie să lucrezi zilnic, ani la rând, ca să reușești să evoluezi: să fii sănătos, să ai relații fericite și să câștigi libertatea financiară.

 

În concluzie: acest curs este exact ceea ce ai nevoie pentru că acoperă baza dezvoltării tale personale, îți arată care este începutul. Îți arată cum 1 + 1 = 2 în lumea spirituală. Îți arată pista de atletism pe care vei alerga mai târziu ca vântul. Cu el îți creezi fundația solidă pe care vei construi mai departe. Fără să stăpânești perfect noțiunile din acest curs îți este imposibil să evoluezi. Este imposibil să evoluezi fără să poți ierta, fără să fii recunoscător sau fără să te cunoști pe tine. Te chinui degeaba!

Acest curs îți dă etapele de început ale dezvoltării tale. Ți le prezintă în ordine, astfel încât să le poți asimila ușor. Cursul are un limbaj comun, fără termeni de specialitate. Acest curs vorbește pe limba ta, oricine ai fi! A sosit momentul să renunți la chinurile tale și să pornești dezvoltarea ta personală cu noțiunile de început!

CU CE RĂMÂI DIN ACEST CURS?

Te trezești, te speli, te îmbraci, servești micul dejun (când mai apuci!), pleci rapid la serviciu, muncești, vii rapid de la serviciu, servești cina (când mai ai chef!) și te culci. Următoarea zi o iei de la-nceput: te trezești, te speli, te îmbraci…

În ziua de azi totul decurge în viteză. Mai repede decât în 1982 când eu eram elev de liceu. Și mult mai repede decât în 1954 când părinții mei mergeau la liceu. Oamenii de obicei reacționează la ceea ce se întâmplă și cred că este normal să fie astfel. Conform unui studiu de specialitate, cantitatea de informații cu care avem de-a face cu toții se dublează la fiecare 3 (trei) ani. Cât de rapid crezi că vei putea reacționa peste 10 ani? Dar peste 20? Dar peste 30?

Conform înțelepciunii maeștrilor asiatici totul este să previi. Deoarece este mult mai ușor să previi decât să repari. Întotdeauna reparatul consumă mai multe resurse decât prevenirea. Atât în afaceri cât și în viața privată. Și prevenirea este imposibil să o faci pe moment doar folosindu-ți partea conștientă. Ai nevoie și de subconștientul tău pentru asta. Ai nevoie să simți!

Acest curs te învață exact acest lucru: cum să te simți pe Tine. Iar asta te va conduce la claritate.

Și pentru că totul îți va fi mult mai clar, vei reuși să ai un somn mult mai liniștit, să-ți gestionezi timpul mult mai bine și să elimini stresul din viața ta.

ESTE PENTRU TINE DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE:

Vrei să știi:

Te-ai săturat să:

Te-ai întrebat:

 • Cum să devii o persoană mai bună ?
 • Cum să ai succes în tot ceea ce faci?
 • Cum să trăiești viața cea mai potrivită ție?
 • ceri sfatul prietenilor crezând că ei te pot ajuta;
 • pierzi timp și energie aplicând teorii mai puțin potrivite ție;
 • retrăiești aceleași și aceleași vieți, cu aceleași rezultate sub așteptări;
 • Cine sunt Eu?
 • Care este misiunea mea?
 • Cine sunt ceilalți în raport cu mine?

CE ÎNVEȚI PARTICIPÂND LA ACEST CURS?

MODULUL INTRODUCERE

Aici vei afla care este diferența dintre acest curs și alte cursuri similare existente online.

MODULUL 1 – AXIOMELE EXISTENȚEI

Despre axiome ai făcut la matematică. Îți mai aduci aminte definiția axiomei? Axioma este un adevăr fundamental admis fără demonstrație, fiind evident prin el însuși. La fel ca la matematică, și în viață există niște axiome pe care dacă le respecți vei reuși să trăiești calm, liniștit și împăcat cu tine indiferent ce se întâmplă în jurul tău.

Sentimentele primordiale

Oamenii tind să confunde emoțiile cu sentimentele. Vei învăța în această lecție care este diferența dintre emoții și sentimente. Și vei învăța care sunt cele 2 sentimente, cum le identifici și cum le folosești ca să simți doar bucurie în suflet.           

Momentul ”Acum”

De cele mai multe ori te gândești la trecut. De aceea experiențele tale se repetă mereu și mereu. Și la viitor. De aceea îți este greu să realizezi ce vrei. Prezentul este singurul moment care contează. Vei învăța ce este ”Acum” și de ce este important să fii cu mintea în prezent.

Realitatea, programe, credințe, convingeri

Realitatea obiectivă este una singură. Tu o interpretezi diferit pentru că folosești tiparele tale mentale, programele tale și convingerile formate. Ori acestea, fiind ale tale, sunt subiective. Vei învăța aici cum să le recunoști și cum să lucrezi cu ele astfel încât să te ferești de iluzii.

Liberul arbitru

Liberul arbitru înseamnă să faci ce vrei, când vrei și cum vrei. Crezi că ești în stare să faci toate acestea în același moment? Vei învăța aici în detaliu despre liberul arbitru. Și vei avea cea mai mare surpriză a vieții tale!

Legea echilibrului

Totul în acest Univers se află în echilibru perfect. Și pentru a avea rezultate în acest Univers trebuie să știi cum să te încadrezi în acest echilibru. Și cum să-l folosești astfel încât să eviți extremele vieții tale (sărac dar sănătos și apoi bogat dar bolnav) și să ajungi bogat și sănătos.

Legea rezonanței

Legea rezonanței ai studiat-o la fizică. Îți mai aduci aminte? Vei afla în acest curs cum funcționează și de ce este bine să o respecți dacă vrei să rezonezi cu rezultatele frumoase din viața ta: bani, sănătate, relații.

Legea acțiunii și reacțiunii

Și această lecție ți s-a predat la fizică. O mai știi de atunci? Tot ceea ce faci acum are consecințe în viitorul apropiat și îndepărtat. Vei învăța ce este și cum să o folosești pentru un viitor aproape cert.

Legea simplității

Sunt convins că ai pățit și tu asta: problemă de matematică a cărei soluție credeai că este extrem de complicată și până la urmă se arăta o soluție atât de simplă încât te minunai de timpul pierdut pe o pistă falsă. Înveți cum să aplici această lege ca să ai rapid rezultate.

MODULUL 2 – DEZVĂLUIREA MISTERELOR

În lume există foarte multe mistere nerezolvate: pietrele de la Stonehenge, desenele din lanuri, cum au fost construite piramidele din Egipt, etc. În acest modul te voi ajuta să le rezolvi pe cele care au rolul cel mai important pentru tine, astfel încât să știi să îți controlezi pornirile agresive, să ierți ca să te eliberezi și să fii recunoscător ca să primești în continuare.

Cine ești tu?

În această lecție vei învăța ce ai de făcut ca să te cunoști pe tine, cel real (cea reală). Pentru ca apoi să știi ce ai de îmbunătățit la tine astfel încât să găsești mai ușor soluțiile corecte.  

Misiunea ta și ceilalți în raport cu tine

Identificarea misiunii este importantă pentru că acolo stă motivația ta. Un om fără misiune este ca o corabie fără cârmaci, condusă de curenți. Și mai mult, aflând cine sunt ceilalți în raport cu tine vei ști cum să vorbești cu ei astfel încât să te asculte. Și să te ajute când ai nevoie.

Despre ordine și dezordine

Se spune că persoanele inteligente știu în orice moment unde se află fiecare lucru în dezordinea din jurul lor. Oare așa să fie? Ordinea și dezordinea își pun amprenta puternică pe tot ceea ce faci. De ce este important să fii ordonat? Pentru că îți este mult mai clar ceea ce vrei să faci mai departe.

Dezvățarea și reînvățarea

Dacă faci lucrurile ca și în trecut vei avea aceleași rezultate. Dacă vrei rezultate mai bune atunci va trebui să renunți la unele lucruri și să le reînveți sau să înveți altele noi, de la zero. Detaliile le vei primi în această lecție.

Despre superstiții și recunoștință

Care este originea superstițiilor și de ce este recomandat să renunți la ele. Unde poți ajunge dacă urmezi superstițiile. Și cum se leagă ele de recunoștință. Recunoștința este un act de conștientizare a ceea ce ai. Vrei mai mult? În această lecție vei afla ce trebuie să faci pentru asta.

Despre iertare

Ai auzit de multe ori asta, sunt convins. Dar de câte ori ai făcut-o? În această lecție vei afla care sunt efectele iertării pentru tine. Și vei simți asta în corpul tău. Și îți va fi mult mai ușor să scapi de emoția de vinovăție pe care o simți de multe ori.  

MODULUL 3 - CUM SĂ AI SUCCES ÎN TOT CEEA CE FACI?

Poate te gândești că acest lucru este imposibil. Cum adică, să ai succes mereu? Este posibil? Da, este posibil. Și în acest modul vei afla ce trebuie să faci pentru a avea succes mereu și pentru a lăsa o impresie bună majorității oamenilor cu care intri în contact de-a lungul vieții.

Cuvintele, cifra 3 și întrebările în comunicare

Dacă vrei să fii plăcut în societate, oamenii să te respecte și să vorbească frumos depre tine atunci te afli la locul potrivit. Aici poți învăța despre comunicarea eficientă: ce cuvinte să eviți, de ce este importantă cifra 3 în comunicare și cum să adresezi întrebările astfel încât să obții răspunsuri precise? 

Refuzul, asertivitatea, raportul și valorile în comunicare

De asemenea, este bine să știi cum să refuzi pe cineva fără să se simtă jignit. Este bine să știi că asertivitatea te scoate din multe încurcături. Felul în care creezi empatie (raport) va da celuilalt imaginea despre tine. Și valorile – dacă nu ai un sistem de valori pe care să îl respecți atunci cum vrei să fii respectat?           

Credința, principiile și obiectivul

Acestea 3 formează cel mai puternic sistem care îți poate garanta succesul: să crezi, să ai un sistem de principii pe care să-l respecți și să ai obiective pe care vrei să le atingi. Oricare dintre acestea 3 lipsește, viața ta va fi un haos!        

Intenția, acțiunea și răbdarea

După ce ai stabilit ce vrei trebuie să treci la intenție. Să o definești specific. Odată intenția definită trbeuie să treci la acțiune. După ce ai acționat trebuie să ai răbdare să apară rezultatele. Intenția fără acțiune este prelungirea chinului. Acțiunea fără intenție este consum inutil. Iar intenția și acțiunea fără răbdare este stres.

Non-atașamentul și iubirea

Acest modul îți oferă răspunsurile corecte la următoarele Întrebări: Ce este atașamentul? Ce este iubirea? Care este diferența dintre ele și cum te influențează ea în viața privată. De ce să renunți la atașament? De ce să menții iubirea trează?

Analiza gândurilor

Gândurile reprezintă cauza stresului. ”Ce mă fac?”, ”Unde să merg?”, ”De ce să fac asta?”, ”Ce cred ceilalți?” ”Am atâtea de făcut într-un timp atât de scurt!” ”Îmbătrânesc!”. În acest modul vei afla soluțiile pentru dirijarea gândurilor în sensul eliminării stresului din viața ta.

MODULUL 4 - CUM SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA CEA MAI POTRIVITĂ?

Emoțiile

Ce sunt, cum apar și de ce este bine să le conștientizezi? Care sunt efectele emoțiilor? Vei învăța cum să îți gestionezi emoțiile astfel încât să obții bucurie în tot ceea ce faci.  

Autenticitatea, compromisurile, în loc să ceri sfatul altora

Aici vei afla ce este autenticitatea și de ce este bine să o respecți în tot ceea ce faci, gândești și spui. Apoi vei afla despre compromisuri: cum au apărut, ce înseamnă de fapt și ce soluții ai ca să treci de ele. Și pe urmă vei vedea de ce este bine să îți alegi singur deciziile, fără să urmezi ceea ce fac alții.

În loc să pierzi energie și să retrăiești mereu aceleași rezultate slabe

În această parte a modulului vei afla cele mai importante lucruri despre legătura dintre energie și rezultate. Și ce să faci ca această legătură să funcționeze pentru atingerea obiectivelor tale.

CE BENEFICII AI CUMPĂRÂND ACEST CURS?

Foarte simplu: prin acest curs ai acces la cele mai importante instrumente care îți dezvoltă în mod echilibrat toate cele trei componente ale tale – trupul, mintea și sufletul. 

REDESCOPERI

AFLI

TRĂIEȘTI DUPĂ CURS

 • legile care îți guvernează viața;
 • cum să comunici astfel încât să primești bucurie?
 • ce să faci ca să ajungi la cele mai bune rezultate?
 • ce este spiritualitatea și meditația;
 • să te relaxezi fizic, mental și emoțional;
 • să regăsești echilibrul interior;
 • îmbunătățirea capacității de concentrare;
 • îmbunătățirea calității somnului;
 • eliminarea stărilor de nervozitate, stres și agitație;

DIFERENȚE FAȚĂ DE ALTE CURSURI

Acest curs prezintă 3 diferențe majore față de orice alt curs din acest moment pe piața din România:

Diferențe donație

suma reprezentând 10% din veniturile dobândite va fi donată unor fundații și societăți de binefacere

participanților la curs li se garantează înscrierea în programe de dezvoltare personală cu durata de minim 6 luni și maxim 2 ani la prețuri cu 50% reducere față de prețurile de listă

Diferente raport energetic

cursul conține ca și BONUS inițierea în procesul de creare la nivel energetic al raportului cu orice tip de persoană din jurul nostru

CE PIERZI LIPSIND DE LA ACEST CURS?

Claritate

Ce pierzi claritate

Ușurință

Abundență

Ce pierzi abundenta
 • o metodă prin care să faci alegerile cele mai potrivite ție
 • 3 metode de economisire a energiei
 • un instrument de stabilire a obiectivelor
 • 3 exerciții de relaxare, liniștire și echilibrare a părții conștiente
 • un exercițiu de programare a succeselor
 • o metodă de analiză a gândurilor
 • o metodă de autocunoaștere
 • un instrument de identificare a misiunii
 • 3 instrumente de evaluare a persoanelor cu care intri în contact

Reducere LIMITATA

ACHIZIȚIONEAZĂ PACHETUL CEL MAI POTRIVIT ȚIE

Pachet Turcoaz

799 Eur

 • Materiale în format pdf;
 • Exerciții și aplicații în format pdf;
 • Acces pe viață;
 • 30 zile după cumpărare în care răspund la 3 mesaje prin mail/facebook

Pachet Diamant

1.199 Eur

 • material curs tipărit
 • formulare cu exerciții și aplicații
 • pauze de cafea & ceai & relaționare
 • 1 oră de Coaching
 • 1 oră de mentoring

Pachet Cristal

999 Eur

 • material curs tipărit
 • formulare cu exerciții și aplicații
 • pauze de cafea & ceai & relaționare
 • 1 oră de Coaching

În cazul în care, la finalul workshopului, nu eşti mulţumit de ceea ce ai primit, îţi returnăm suma integral.

Fără “discuţii”, vei primi banii înapoi imediat (garanţie 100%) şi păstrezi tot ceea ce ai primit de la noi (garanţie 200%).

AM SCRIS O CARTE DESPRE COACHING

Pentru prima dată ai acces la un model românesc de Coaching.

Cui se adresează această carte?

– firmelor furnizoare de cursuri de calificare în meseria de ”Specialist în activitatea de Coaching”;
– specialiștilor în activitatea de Coaching (Antrenori/Coach-i);
– oricărei persoane care intră în contact cu clienți (avocați, medici, terapeuți, psihologi, vânzători);
– oricărei persoane care dorește să își îmbunătățească procesele personale și profesionale.

DESPRE GABRIEL KATONA

Anul 1982. Gândit. Ce fac mai departe cu mine? Știam că trebuie să fie ceva. Ceva dincolo. Dincolo de cele cinci simțuri. Dincolo de oameni. Și m-am întrebat:
Ce vrei: să mergi în munți și să fii spiritual, puternic și singur sau să rămâi printre oameni și să fii spiritual, puternic și în rețea?

Apoi am stat. Am stat și am reflectat. Am reflectat și am decis.

Prima experiență de mentoring am avut-o în anul I de facultate (1984) când un prieten dorea să cucerească o fată și a venit la mine să mă întrebe cum să facă. L-am rugat să mi-o descrie, fizic și comportamental, și i-am spus cam cum văd eu că ar merge lucrurile cu ea: ce subiecte să abordeze la discuții, cum să întrebe, ce să răspundă și ce pași ar trebui să facă pentru a atinge satisfacția actului sexual. L-am însoțit pe acest drum câteva luni, la finele cărora am primit de la el următoarea apreciere a muncii noastre comune:
Extraordinar, a fost exact așa cum ai spus! Am făcut ce mi-ai zis și a ieșit exact așa cum ai prevăzut!
Era foarte încântat de reușitele lui, iar eu am simțit ceva deosebit în mine.

Anii au trecut. Am condus colective de oameni, i-am pregătit pentru relațiile cu clienții și cu viața, am organizat procese. Acum stau în fața ta, rezultat al acumulărilor continue raționale, spirituale și fizice. Și vreau să merg mai departe, să îți dezvălui și ție ceea ce am învățat, trăit și experimentat.

Motto:

”Ascultă mult, gândește rapid și vorbește puțin!”

Gabriel Katona

video

VREAU SĂ TE ÎNVĂȚ CE SĂ FACI CA SĂ TE DEZVOLȚI ENERGETIC.

Este minunat! Este sublim! Este edenic! Pentru binele comun, al tuturor!