Termeni și Condiții

S.C. AMM PRO MANAGEMENT S.R.L. denumită Top Coaching, este furnizor al serviciilor de coaching, training, mentoring si cursuri online.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.topcoaching.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.topcoaching.ro este site-ul de prezentare al companiei S.C. AMM PRO MANAGEMENT S.R.L., firmă de coaching in Cluj.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Top Coaching și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea AMM PRO MANAGEMENT S.R.L.. Contractul de prestări servicii încheiat între MM PRO MANAGEMENT S.R.L. și clienții săi conferă dreptul acestora de a copia și / sau printa porțiuni din conținutul site-ului doar pentru uz personal, fără intenția comercializării.

Top Coaching nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

Comenzile sau cererile pentru pot fi trimise utilizând formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Top Coaching nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru informații eronate din vina beneficiarului.

În cazul în care Top Coaching consideră o cerere sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresă de e-mail furnizată.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Top Coaching sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.topcoaching.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din aces site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

Top Coaching este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Top Coaching prevăzute în acest document.

 Top Coaching își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare : 15.07.2019