Programul de Coaching
”Robă și adevăr”

  • Pentru că ne dorim un pachet legislativ aplicat corect,
  • și pentru că ne dorim o evoluție a legislației românești,
  • și pentru că ne dorim un sistem legislativ bine pus la punct

Am creat acest program unic în România: un program dedicat persoanelor care profesează ca și avocat.

Am fost de foarte multe ori în sălile de judecată. În rolul de reclamant, în rolul de pârât și în rolul de spectator. În primele 2 roluri am avut mai multe procese. La unele m-am reprezentat singur, fără ajutorul vreunui avocat, la altele am fost reprezentat de avocați. Care credeți că este rata de succes, indiferent de poziția în proces? Vă va veni greu să credeți: rata de succes a fost de 80%.

Am avut ocazia să văd multe lucruri, să aud și mai multe lucruri și să cunosc avocați de două feluri: avocați simpli și avocați – clienți. Care este diferența dintre cele două tipuri de avocați?

Avocații -clienți sunt acei avocați care depun eforturi naturale pentru clienții lor: sunt atenți la ceeace doresc clienții, oferă clienților un prognostic real de câștigare a procesului, își tratează clienții cu respectul cuvenit, oferă informații reale care corespund intereselor clienților, sunt autentici cu clienții lor, fac doar înțelegeri în avantajul clienților lor.

Programul nostru de Coaching pentru avocați intitulat ”Robă și adevăr” are menirea de a susține avocații pe drumul dezvoltării optime a triunghiului de relații avocat – client – judecător.

LOCURI LIMITATE!

ÎN MOMENTUL ÎN CARE ESTE FORMATĂ O GRUPĂ VĂ ANUNȚĂM DESPRE LOCUL ȘI DATA ORGANIZĂRII PRIMEI SESIUNI