CUM SĂ-ȚI TRATEZI DISCONFORTUL?

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
 

Gândul pozitiv al zilei

”De aceea, în primele trei miliarde de ani de evoluţie organismele unicelulare au fost singurele organisme existente pe planetă. Această situaţie s-a schimbat numai atunci când celulele au inventat un alt mod de a-şi mări gradul de conştienţă. Pentru a deveni mai inteligente celulele au început să se lege unele cu altele pentru a forma comunităţi pluricelulare prin care să poată avea o conştienţă comună, aşa cum am explicat în Capitolul 1.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Zilnic ai cel puțin trei manifestări
pe care le percepi ca și disconfort. Mai redus sau mai accentuat, tot disconfort rămâne. În timp te-ai obișnuit ca pe cel mai redus să îl îngropi. Și l-ai îngropat atât de adânc încât îți este greu să îl mai găsești ca să îl scoți la lumină.

Cu alte cuvinte, acolo îngropat fiind să știi că el te macină și în timp ghici ce se va întâmpla? Știi vreo boală care te macină încetul cu încetul? Mda, cred că și eu știu! Bine-bine, ai să-mi zici, și ce pot face?

Iată ce poți face ca să-ți tratezi disconfortul. Indiferent de cauza disconfortului poți face următoarele:
1. Adu-l la lumină, recunoaște-l că există în tine și că îl ai. Privește foarte serios relația ta cu el;
2. Tratează-l cu cea mai bună pastilă a ta: acțiunea! Ca să fie mai clar hai să luăm un exemplu: să presupunem că în anumite momente de conversație cu o persoană simți un disconfort în timpul comunicării. Poate îți aduci aminte că într-un articol anterior am scris că ceea ce simți este 100% responsabilitatea ta și se datorează doar ție. Deci, când simți un disconfort la tine atunci când discuți cu cineva cere-ți voie să lipsești puțin. Du-te într-un loc în care să fii singur. Spune-ți că vei fi dispus să îl asculți în continuare pe cel care vorbea și că el/ea este un om minunat. Și apoi revino zâmbind la locul în care purtai discuția;
3. Repetă pasul 2 ori de câte ori este nevoie, ori de câte ori simți că acest disconfort apare din nou. Până când reușești să discuți cu oricine fără să mai simți acest disconfort. Atunci vei fi vindecat!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care reușesc să treacă peste stările de disconfort și să discute despre noile gânduri pe care le au de învățat ca să treacă mai departe în viață, la un nivel superior la care lipsește boala, lipsesc grijile pentru viitor și lipsește stresul!

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum îți rezolvi toate manifestările de disconfort
 
sună-mă și programează o discuție de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Nu trebuie decât să citești Predica de pe Munte, unde a spus: ”Ați auzit ce s-a zis celor de demult: ”Să nu ucizi!”. Eu însă vă spun: să nici nu vă mâniați măcar!” E o afirmație foarte clară,  care descrie cu exactitate ce făcea Isus la sfârșitul vieții lui, când era evident că nimeni nu ar fi fost mai justificat să se înfurie decât El. Dar nu s-a înfuriat!”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: Cu ce este metoda dumneavoastră diferită față de alte metode?.
Coué: Deoarece eu spun că nu voința ne conduce ci imaginația.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

Pe curând!

Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.