CARE ESTE LUCRUL PE CARE ÎL CAUȚI ÎN VIAȚA TA?

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
 

Gândul pozitiv al zilei

”Ca să recapitulăm: funcţiile necesare unui organism unicelular pentru a rămâne în viaţă sunt aceleaşi funcţii care sunt necesare unei comunităţi de celule pentru a rămâne în viaţă. Însă, atunci când au format organisme pluricelulare celulele au început să se specializeze. În comunităţile pluricelulare există o diviziune a muncii. Aceasta este evidentă în ţesuturile şi organele care îndeplinesc funcţii specializate.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Atunci când oamenii petrec puținul timp cu ei și își adresează tot felul de întrebări, merg mai mult în direcția lui ”Ce  nu caut” decât a lui ”Ce caut”. Și aceasta este una dintre cauzele pentru care primesc ceea ce primesc. Și apoi se întreabă: ”De ce mi se întâmplă aceasta mie?”

Acum, în timp ce citești aceste rânduri, ești înconjurat de anumite lucruri pe care ți le-ai cumpărat: obiecte de antichitate, casă, autoturism, haine, bijuterii, încălțăminte, etc. Posesiunea acestor lucruri îți generează o anumită stare de satisfacție, de fericire, de împlinire. Ești mulțumit/-ă cu starea pe care o ai? Știu că ești mai puțin mulțumit/-ă! Și atunci te întreb:

Care este lucrul a cărui posesiune ți-ar genera cea mai mare stare de satisfacție?

Oprește-te din tot ceea ce faci, așează-te jos, scrie pe o hîrtie și evaluează. Și găsește un singur lucru, cel mai important, a cărui posesiune te-ar face foarte-foarte-foarte fericit.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care reușesc să se oprească din vârtejul vieții pentru a-și acorda lor înșiși importanța pe care o merită!

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum să îți identifici lucrul cel mai prețios
 
sună-mă și programează o discuție de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”E foarte interesant cum alege lumea un singur incident și uită de restul. Cu toate acestea, cred că scena se poate interpreta în 3 feluri. În primul rând putem spune că întâmplarea nu a avut loc în felul în care s-s scris despre ea. Această alternativă poate fi considerată o formă de eschivare, dar sunt destule dovezi în studiile biblice contemporane care arată că multe dintre cuvintele înfuriate puse în gura lui Isus nu i-au aparținut lui ci i-au fost atribuite de biserica primară care încerca să își justifice propria poziție.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: Vreți să-mi faceți un rezumat al metodei pentru doamna R care se ocupă de o importantă operă de binefacere?
Coué: Spre deosebire de ceea ce se spune nu voința ne acționează ci imaginația (aspect al inconștientului). Dacă se întâmplă câteodatâ sâ facem ceea ce dorim este numai pentru că în același timp gândim că putem. În cazul contrar lucrăm exact invers față de cum am vrea.”
Emile Coué – ”Autosugestia”

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

Pe curând!

Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.