NOUA SETARE MENTALĂ – VREI SĂ ȘTII CARE ESTE?

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
 

Gândul pozitiv al zilei

”Astfel rămâne o suprafaţă mai mare de membrană disponibilă pentru a creşte numărul de proteine integrale de percepţie. În plus, eucariotele sunt de mii de ori mai mari decât procariotele, ceea ce înseamnă o creştere uriaşă a suprafeţei membranei, adică mult mai mult loc pentru proteinele integrale de membrană. Rezultatul final este o conştienţă mai bună, care se traduce printr-un grad de supravieţuire mai ridicat.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Marele Albert Einstein spunea despre minte: ”Nu putem rezolva problemele folosind același tip de gândire pe care l-am folosit atunci când le-am creat.”

Cu alte cuvinte, situațiile cu care te întâlnești acum în viața ta sunt create ca urmare a unui anumit mod în care tu ai gândit în trecut și în care îți funcționează mintea. Ca să găsești soluții la aceste situații trebuie să îți setezi mintea altfel, pe alte canale/direcții. Aceasta înseamnă că aceleași lucruri trebuie să le faci plecând de la alte gânduri. Și cum anume faci asta?

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care reușesc să treacă peste frica de schimbare și să discute despre noile gânduri pe care le au de învățat ca să treacă mai departe în viață, la un nivel superior la care lipsește boala, lipsesc grijile pentru viitor și lipsește stresul!

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum îți resetezi mintea ca să transformi stresul
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Scena e plasată de Matei, Marcu și Luca la sfârșitul vieții lui Isus, chiar înainte de a fi arestat. În Ioan are loc la începutul profeției Lui. Isus se află în Templul din Iersualim, cel mai sfânt loc al iudaismului. Oamenii vând tot felul de lucruri, folosind Templul în prorpiile lor scopuri. Isus le spune: ”Voi faceți din casa Tatălui meu o peșteră de tâlhari”, referindu-se aici la Ieremia. Răstoarnă apoi mesele la care își fac treaba zarafii și îi alungă din Templu.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: când nu-ți faci datoria este drept să fii neliniștit sau trist; deci autosugestia nu trebuie să îndrepte o suferință dreaptă.
Coué (foarte serios și hotărât): Desigur, fără îndoială, n-ar trebui să fie așa… dar așa este.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe curând!
Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.