O VIAȚĂ REUȘITĂ – CUM REZOLVI EFICIENT TRIUNGHIUL MINTE-CORP-SUFLET? – Episodul 4

Mesajul zilei de azi, Marți, 08.01.2019
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Ca şi alte proteine despre care am discutat mai devreme, receptorii au o formă inactivă şi una activă – trecând de la o conformaţie la cealaltă, atunci când sarcina lor electrică se modifică. Atunci când o proteină receptoare face legătura cu un semnal din mediu modificarea rezultată la nivelul sarcinilor sale electrice duc la modificarea formei coloanei vertebrale iar proteina adoptă o conformaţie”activă”. Celulele au câte o proteină receptoare „acordată” special, pentru fiecare semnal din mediu, pe care trebuie să îl citească.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Am văzut până acum că primele două condiții care trebuie îndeplinite pentru o viață reușită sunt:
1. dezvoltarea în paralel și în același ritm a minții, sufletului și corpului;
2. perseverența în executarea programelor stabilite de dezvoltare a triunghiului minte-corp-suflet;

A treia, și ultima, condiție importantă care trebuie îndeplinită pentru o viață reușită este răbdarea.
Este imposibil să obții rezultate evidente în 3 zile, 4 săptămâni sau 2 luni. Ai nevoie de cel puțin 1 an de zile ca să vezi rezultatele remarcabile în dezvoltarea ta. În tot acest an este esențial să îți păstrezi calmul, liniștea și încrederea. Vei vedea rezultate mici în fiecare zi, dar rezultatele mari vor începe să apară abia după 1 an. Muncește, muncește, muncește! Cu gândul la final!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care au răbdare să se dezvolte!

Așa să fie!
Acum!

Pentru un program personalizat, al tău, despre cum să acționezi eficient acest triunghi în scopul unei vieți sănătoase
 
sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
www.topcoaching.ro
 
Gabriel Katona
 

0753 639038

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Înseamnă că iubirea desăvârșită alungă nu numai frica, dar și păcatul, vinovăția și toate formele de suferință sau de mânie. E imposibil să fii plin de iubirea lui Dumnezeu (cu care să te identifici) și să simți frică, mânie, vinovăție sau să încerci să faci rău cuiva… Ți-e, pur și simplu, imposibil.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Boala dumitale de ochi este vindecabilă și îți spun că, începând de azi leziunile încep să se vindece, și pe măsură ce vindecarea va progresa ochii dumitale vor vedea mai departe și mai limpede.”
*
”Sângele dumitale devine în fiecare zi tot mai bogat, tot mai roșu, tot mai viu, recăpătând zilnic calitățile sângelui unei persoane cu totul sănătoase. În aceste condiții anemia va dispărea și cu ea tot alaiul ei de suferințe și de scăderi.” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

 

 

1 Comment

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.