Mesajul zilei de azi, Miercuri, 05.12.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 05.12.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Am văzut că celulele endoteliale – adică celulele care acoperă vasele de sânge pe care le studiam – îşi modifică structura şi funcţia în raport cu mediul în care se află. De exemplu, când puneam substanţe inflamatoare în cultura tisulară celulele deveneau imediat echivalentele unor macrofage – hoitarii sistemului imunitar.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Astăzi am discutat la telefon cu una dintre fostele mele partenere de cuplu și m-au luat dracii! Mai precis, am permis dracilor să mă ia! Urlete, înjurături, și tot tacâmul!
M-am calmat rapid și mi-am dat seama că degeaba las dracii să mă ia: această femeie va continua tot timpul să mă privească într-un anumit fel, orice aș face. Și orice aș dovedi. Așa că, Omule Bun, asta să îți fie lecție de învățătură: dacă vezi că unii oameni evită să respecte principiile sacre în relația cu tine, indiferent de lucrul/copilul care vă mai leagă, iartă-i și du-te mai departe. 
 
Căci de fiecare dată când vei urla la ei cel care va avea de suferit ești tu. Și ce rost are? Iartă-i și mergi mai departe! Așa am făcut și eu!
Mulțumesc și, de data aceasta, sunt recunoscător mie însumi că am ieșit din capcana irațiunii: să răspund la tâmpenii cu o tâmpenie și mai mare!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Nu am făcut decât să îmi proiectez propriul întuneric asupra ta, ca să nu răzbată lumina lui Cristos din tine. Luând decizia de a spune că nu ești în întuneric ci în lumină – o afirmație ce reprezintă decizia de a nu mă mai crampona de întunericul în care te-am învăluit – afirm de fapt același lucru despre mine.”
Spun că lumina lui Cristos strălucește nu numai în tine, dar și în mine. De fapt, e una și aceeași lumină. Iată ce este iertarea.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Să cauți ca prin vorbele dumitale să provoci o totală încredere și raporturi amicale cu bolnavul; astfel va aprecia experiențele pregătitoare și îți va da toată atenția necesară. După ce vei fi născut în el o atitudine mentală și o bună dispoziție și după ce te va considera prieten vdei reuși cu ușurință.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.