Mesajul zilei de azi, Marți,  04.12.2018

Mesajul zilei de azi, Marți,  04.12.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Şi iată-ne înapoi, în punctul din care am început acest capitol – mediul. În propria mea activitate de laborator am văzut de nenumărate ori impactul pe care un mediu modificat îl avea asupra celulelor pe care le studiam. Însă abia la sfârşitul carierei mele de cercetare, la Universitatea Stanford, am înţeles pe deplin mesajul.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței„

Rugăciunea zilei

Cum trebuie să te gândești la pregătirea pentru viitorul vieții tale?

Să presupunem că ești un cântăreț celebru și vrei să creezi o melodie de răsunet pentru viitorul tău concert. Vei avea peste 30.000 de spectatori și vrei să îi impresionezi puternic. Păi atunci trebuie să:
1. fii atent la fiecare notă a viitoarei melodii;
2. fii atent la fiecare vers al cântecului, căci fiecare vers trebuie să se potrivească perfect cu notele;
3. fii atent la refrenul piesei;
4. fii atent la modul în care tu (sau solistul vocal) interpretează fiecare cuvânt cântat;
5. fii atent la ceilalți care cântă împreună cu tine (cor, vocaliști, instrumentiști);
6. apoi trebuie să așezi împreună toate atențiile de mai sus, repetând mereu și mereu, până la ziua dinaintea concertului;
7. și ultimul pas – repetiția finală, pe scena pe care urmează să cânți, fără spectatori, o zi înaintea zilei concertului; repetiția finală va fi ca și cum ai cânta efectiv, ca să vezi cum sună.

Exact așa este și în viață: pentru ca ”spectacolul” tău să fie reușit trebuie să pregătești minuțios fiecare  pas pe care urmează să îl faci.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care își vor construi viitorul pornind de la aceste 7 atenții principale, căci doar trecând prin fiecare dintre ele îți poți asigura anii viitori în sănătate, bogăție și bucurie.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Apropo, mă refer aici la conținutul păcatului și nu la formă, care poate fi complet diferită. Iertând-o în tine o iert de fapt în mine. Iată ideea cheie a întregului Curs. Iată la ce se referă toate acele cuvinte. Ne proiectăm vinovăția asupra altora și și când decidem să îi privim așa cum vrea Spiritul Sfânt – cu viziunea lui Cristos – putem să ne schimbăm radical felul de a gândi la adresa noastră.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole” 


Citatul zilei

”Să fii sigur de tine și să o arăți prin timbrul vocii; să fii foarte simplu în manierele tale și în felul de exprimare, fiind totuși foarte hotărât și cu aerul de a porunci bolnavului.

*

Sugestia mea generală spusă cu un glas uniform provoacă bolnavilor o ușoară somnolență care ajută vorbelor mele să pătrundă mai ușor în inconștientul lor.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.