Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 03.11.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 03.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Primitivul vierme Caenorhabditis este un model perfect pentru a studia rolul genelor în dezvoltare şi comportament. Acest organism cu creştere şi reproducere rapidă are un corp construit pe un tipar precis, format din exact 969 de celule şi un creier simplu, cu aproximativ 302 celule. Cu toate acestea, el are un repertoriu de comportamente absolut unic şi – lucrul cel mai important – maleabil la experimentarea genetică. Genomul de Caenorhabditis constă din aproximativ 24.000 de gene. Corpul omenesc, compus din peste cincizeci de trilioane de celule, conţine doar cu 1.500 de gene mai mult decât inferiorul vierme microscopic, nevertebrat şi care abia are o mie de celule.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Ai grijă ce cuvinte rostești, Omule Bun, pentru că fiecare cuvânt rostit are puterea unei promisiuni.
Ieri m-am înțeles cu cineva prin telefon la un anumit lucru. Cam la 30 de minute după terminarea convorbirii primesc un mesaj care anulează tot ceea ce am discutat telefonic. Uimit, pun mâna pe telefon și sun. Persoana a evitat să răspundă (probabil era ocupată). I-am trimis imediat un sms prin care am întrebat-o cât de adevărat este ceea ce am primit prin sms. Mi-a răspuns că este adevărat, mi-a propus să ne întâlnim azi dimineață și mi-a scris ceva de genul ”lasă că ne înțelegem noi”. I-am răspuns că îmi cer iertare dar se pare că la telefon am înțeles greșit, și am anunțat că refuz să mai vin la întâlnire.
Așadar, azi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor care sunt 100% atenți la ceea ce vorbesc. Și odată ce au zis ceva refuză să mai retragă, chiar dacă ulterior realizează că vor fi în dezvantaj. Asta se cheamă onoare! Și onoarea este una dintre caracteristicile care va conduce această omenire mai departe, pemntru următorii 3.000 de ani!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Ca să vizualizăm acest proces să ne imaginăm mintea ca un borcan de sticlă care conține toată vinovăția fiecăruia dintre noi. Mai mult decât orice pe lume, dorim să ținem vinovăția bine închisă în borcan. Nu vrem să știm de ea. Când ne căutăm un partener special căutăm pe cineva pe care să îl  folosim drept capac la borcan. Vrem ca acest capac să fie bine strâns.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Este bogat cel ce se crede bogat și sărac cel ce se crede sărac.
*
Cel ce are mare avere ar trebui să facă mult bine.
*
Când două persoane conviețuiesc, concesiunile așa zis ”mutuale” le face doar una dintre ele.
*
Vrei să nu teplictisești niciopdată? Să ai mai mulți cai de bătaie. dacă te saturi de unul, încaleci pe celălalt.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.