Mesajul zilei de azi, Luni, 06.08.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 06.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 

”În primele zece minute ale perioadei de testare în clasă s-a lăsat o tăcere de mormânt. Apoi, pe rând, i-a apucat pe toţi o foială nervoasă, mai repede decât s-ar fi răspândit virusul mortal Ebola. Până la sfârşitul celor douăzeci de minute alocate testului, clasa fusese cuprinsă de panică. Am spus „Stop”, iar nervoasa nelinişte înăbuşită s-a transformat în larma a sute de conversaţii vioaie. I-am liniştit şi am început să citesc răspunsurile. Primele cinci sau şase răspunsuri au fost întâmpinate cu
suspine înăbuşite. După ce am ajuns la a zecea întrebare, fiecare dintre răspunsurile care au urmat a fost însoţit de gemete disperate. Cel mai bun rezultat din clasă fusese de zece răspunsuri corecte, urmat de mai mulţi studenţi care răspunseseră corect la şapte întrebări; mai mult pe ghicite, majoritatea dintre ceilalţi nimeriseră unul sau două răspunsuri corecte.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Sunt recunoscător pentru fiecare clipă de viață trăită în onoare. Vreau să rămână așa veșnic, până la finalul călătoriei mele pe valul vieții. Și sunt recunoscător pentru onoarea manifestată de cei din jurul meu. De fiecare dată când ei aleg aceasta.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Unul dintre aceste cuvinte este ”cunoaștere”. Cursul nu îl folosește în sensul în care îl folosim de obicei. Cunoașterea nu se referă decât la Dumnezeu iar lumea cunoașterii nu are nimic de a face cu lumea aceasta. Cunoașterea nu e o convingere sau un sistem de gândire. E o trăire, o experiență care transcende absolut tot ce se găsește în lumea aceasta.
Așadar, lumea cerului, lumea conoașterii și lumea dumnezeiască a spiritului sunt unul și același lucru.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Iată un exemplu: toată lumea cunoaște somnambulismul, toți știm că somnambulul se scoală noaptea, fără să se trezească, că iese din cameră, îmbrăcat sau nu, coboară pe scări, etc și câteodată face o muncă a sa obișnuită sau ceva cu totul neobișnuit sau dificil, iar apoi se întoarce, se culcă și a doua zi se minunează găsindu-și terminat un lucru început în ajun sau când i se spune că a făcut o ispravă.
Cărei alte puteri i s-a supus trupul lui dacă nu unei puteri inconștiente, ființei sale inconștiente?”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și azi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu înțelepciune, răbdare și perseverență pentru a reuși să-ți creezi un viitor minunat.

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.