Mesajul zilei de azi, Marți, 07.08.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 07.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 

”Când mi-am ridicat ochii spre clasă am fost întâmpinat cu feţe îngheţate şi speriate de bombe. „Aspiranţii” se treziseră că erau la începutul jocului. După ce trecuse peste jumătate din semestru, trebuia să o ia de la capăt cu tot cursul. Peste clasă se aşternu o mâhnire întunecată; cei mai mulţi dintre studenţi deja făceau cu greu faţă şi la alte cursuri, foarte pretenţioase, ale facultăţii de medicină. În câteva clipe mâhnirea lor s-a transformat în disperare tăcută. Într-o tăcere profundă mi-am aţintit ochii spre studenţi iar ei mi-au întors privirea. Am trăit o durere interioară – toată clasa arăta ca o poză făcută de Greenpeace, a unor pui de focă cu ochii blânzi, cu câteva clipe înainte ca vânătorii să-i ucidă cu bâtele.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Doamne, Spirit Veșnic al celor trăite și netrăite, îți sunt recunoscător pentru fiecare clipă în care îmi dai intuiția de a-i înțelege pe cei din jurul meu. Îți sunt recunoscător pentru semnul ”Stop” pe care mi-l arăți de fiecare dată când tind să părăsesc, pe drumuri laterale, Calea. Îți sunt recunoscător pentru fiecare clipă în care mă atenționezi să aplic ceea ce am învățat de la Tine în relația mea cu ceea ce se află în jurul meu. Mulțumesc!
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Când se vorbește de lumea spiritului în Cursul de miracole e vorba de o lume care nu are nimic de a face cu lumea materiei. Spiritul e adevărata noastră realitate, adevărata noastră casă și – repet – nu are nimic de a face cu realitatea pe care o trăim aici.  
În Cer, sau în lumea cunoașterii, noțiunea principală e Treimea. Voi vorbi, pe scurt, despre felul în care e definită în Curs, dar doresc să vorbesc mai întâi despre o obiecție făcută la adresa Cursului. Multă lume mă întreabă: dacă tema Cursului și modul lui de gândire sunt de natură universală – aceea că suntem cu toții una – de ce a venit într-o formă tipic creștină?”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Comparând ființa conștientă cu cea inconștientă constatăm că în timp ce conștientul este înzestrat cu memorie adeseori nesigură inconștientul, dimpotrivă, este înzestrat cu o memorie minunată, impecabilă, care înregistrează fără știrea noastră cele mai mici întâmplări, cele mai neînsemnate fapte din viața noastră. Pe deasupra este încrezător și primește fără să judece tot ce i se spune. Și cum el este acela care prezidează funcționarea tuturor organelor noastre prin mijlocirea creierului se produce acest fapt, care poate părea paradoxal, că dacă acest inconștient crede că un organ ar putea merge bine sau rău, sau că simțim o impresie sau alta atunci, într-adevăr, acel organ va funcționa bine sau rău și vom simți în realitate acea impresie pe care inconștientul o crede reală.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și azi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu înțelepciune, răbdare și perseverență pentru a reuși să-ți creezi un viitor minunat.

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.