Mesajul zilei de azi, Miercuri, 08.08.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 08.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Inima mi s-a înmuiat. Poate că aerul sărat şi miresmele dulci mă făcuseră deja mai mărinimos. În orice caz, pe neaşteptate m-am trezit anunţându-i că îmi luam angajamentul, personal, ca fiecare student să fie pregătit pe deplin pentru examenul final dacă şi ei se angajau să depună eforturile corespunzătoare. Când şi-au dat seama că eram chiar dedicat reuşitei lor am văzut din nou luminiţele sclipind în ochii ce fuseseră cuprinşi de panică o clipă mai devreme.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Bună dimineața din nou! Îți sunt recunoscător pentru clipele pe care le trăiesc împreună cu copiii mei. Îți sunt recunoscător pentru tot cea ce învăț de la ei și împreună cu ei. Acum realizez cât de multe am de învățat ca și părinte, de la ei: emoții, satisfacții, împliniri. Trebuie doar să fiu atent la manifestările lor. Îți mulțumesc și sunt recunoscător pentru că îmi dai timpul fizic pentru aceste lucruri!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Răspunsul la această întrebare capătă înțeles în lumina unuia dintre principiile de bază ale Cursului: acela că trebuie să desfacem greșeala acolo unde se află.
Nu încape nici o îndoială că în lumea occidentală creștinismul a avut influența dominantă. Nu a existat sistem de gândire mai puternic în lume, fie că te consideri creștin, fie că nu. Nu există cineva în lumea aceasta, în special în lumea occidentală, care să nu fi fost profund afectat de creștinism. Indiferent dacă ne identificăm sau nu cu creștinismul trăim într-o lume creștină. Până și calendarul pe care îl folosim este bazat pe moartea și pe nașterea lui Isus. Și totuși, dacă ne uităm la istoria bisericilor vedem că nici creștinismul nu a fost foarte creștin. Deoarece creștinismul a avut (și mai are) un impact atât de puternic asupra lumii – un impact care nu a fost foarte creștin – a fost esențial să se desfacă mai întâi greșelile creștinismului înainte de a se putea face ceva care să schimbe radical sistemul de gândire al lumii.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
 
Citatul zilei
 
”Inconștientul nu numai că prezidează funcțiile organismului, dar prezidează chiar îndeplinirea tuturor acțiunilor noastre, oricare ar fi acestea.
Acest inconștient, pe care noi îl numim imaginație, împotriva vechii teorii admise, ne pune întotdeauna în mișcare chiar și mai ales împotriva voinței, atunci când între acestea două există antagonism.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu înțelepciune, răbdare și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.