Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 01.12.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 01.12.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”De data aceasta titlurile de gen „Regimul alimentar bate genele” aveau dreptate. Mamele care au primit suplimentele cu grupările metil au fătat pui obişnuiţi, slabi şi cu blana maro, deşi urmaşii aveau şi ei aceeaşi genă agouti ca şi mamele. Mamele cu gena agouti, care nu au primit suplimentele, au născut pui cu blană galbenă, care mâncau mult mal mult decât cei maro. Puii galbeni au sfârşit prin a cântări aproape de două ori mai mult decât omologii lor supli, cu „pseudo-agouti”.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Și pentru că totul se află într-o continuă schimbare degeaba mai cauți ceva în momentele trecutului. Trecutul este trecut, deja s-a schimbat de un număr infinit de ori. De aceea este bine să îl lași acolo, să te desprinzi emoțional de el, să te detașezi. Poți onora ființa unei persoane dragi care a decedat, poți asculta o piesă muzicală care a declanșat în tine ceva, poți privi niște poze/filme cu tine (sau cu alții) dar lasă energia în prezent. Dacă mereu îți muți energia din prezent în trecut, fixând-o acolo prin amintiri, ea acolo va rămâne.

Mulțumesc și sunt recunoscător celor care vor reuși desprinderea de trecut pentru a fi cu toată atenția lor în prezent, la ceea ce au de făcut acum. Pentru realizarea viselor lor. Visul tău care este, Omule Bun ce citești acum aceste rânduri?

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Proiectez vinovăția din filmul meu pe ecranele reprezentate de acești oameni, văzându-mi apoi propriul păcat și propria vinovăție în altcineva.
Repet, motivul pentru care o fac este acela că urmez logica eului, potrivit căreia așa scap de vinovăție. Mi-e imposibil să îmi rezolv vinovăția de unul singur. Mi-e imposibil să văd fața vinovăției și să trăiesc, acesta fiind un gând devastator.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Pentru înlesnirea unei vindecări influența morală are o valoare considerabilă. Este un factor de prim ordin a cărui neglijare ar fi o mare greșeală fiindcă în medicină, ca în toate ramurile activității omenești, totul este condus de forțele morale. – Dr. Louis Renon, Profesor Agregat la Facultatea din Paris, medic al spitalului Necker.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.