Mesajul zilei de azi, Duminică, 02.12.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 02.12.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Alte studii au descoperit că mecanismele epigenetice sunt un factor într-o varietate de boli – printre care şi cancerul, bolile cardiovasculare şi diabetul. În realitate doar 5% din pacienţii cu cancer şi cu boli cardiovasculare îşi pot atribui afecţiunea eredităţii. Deşi mass-media a făcut mare vâlvă la descoperirea genelor BRCA1 şi BRCA2 – genele cancerului la sân – ziarele de atunci nu au subliniat faptul că nouăzeci şi cinci la sută dintre cazurile de cancer la sân nu se datorează genelor moştenite.
La un număr semnificativ de pacienţi cu cancer tumorile maligne derivă din modificări epigenetice induse de mediu, nu din gene cu probleme. [Kling 2003; Jones 2001; Seppa 2000; Baylin 1997]”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

De obicei foarte rar vreau să învăț pe cineva ceva. Dar azi, Omule Bun, ascult Enya și vreau să te învăț despre modă. Moda este trecătoare, după cum bine știi. Un singur lucru, care ține de modă, este mereu valabil: moda anilor 1920-1930. Atât la femei, cât și la bărbați. Și este cea mai frumoasă dintre toate: are eleganță, stil și shic în același timp. Este completă, abruptă și lină totodată. Și tot timpul se va reveni la ea. Eu port haine asemenea celor din anii 1920-1930 deși am avut discuții cu câteva femei și câțiva bărbați în acest sens. Este chestie de cultură vestimentară. Pur și simplu!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care știu să ia din această viață lucrurile valoroase din trecut și să le trimită în viitor, generațiilor care vor veni!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Dar tocmai lucrul pe care l-a folosit eul să mă atace, întărindu-mi vinovăția în timp ce se prefăcea că mă scapă de ea, tocmai acest mecanism al deplasării vinovăției mele în afară îmi dă și șansa să mă desprind de ea. Văzând în tine vinovăția cu care nu mă pot confrunta în mine am ocazia să mă desprind de ea.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Răbdarea și stăruința sunt singurele puteri de care ar trebui să ne servim în viață.

*

Niciodată nu trebuie pierdut din vedere marele principiu al autosugestiei: totdeauna optimism, mereu optimism, și chiar atunci când împrejurările nu îl justifică.”
Rene de Brabois
”Sugestia, când se sprijină pe încredere, este o putere formidabilă!”
Dr. A. L. Paris”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.