Mesajul zilei de azi, Marți, 28.08.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 28.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”N-ar trebui să ne surprindă că celulele sunt atât de deştepte. Celulele individuale au fost primele forme de viaţă de pe această planetă. Fosilele găsite ne dezvăluie că ele au apărut aici, în decurs de 600 de milioane de ani de la prima formare a Pământului. În următorii 2,75 de miliarde de ani din istoria Pământului lumea a fost populată doar de celule individuale care trăiau în libertate – bacterii, alge şi protozoare de tipul amoebelor.”
Bruce Lipton – ”Bilogia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Azi voi scrie despre materialele care abordează subiectul trezirii.
Poate deja ai văzut că există foarte multe materiale despre trezire. În general ele susțin că a venit vremea trezirii. Că în această perioadă există transformări uriașe. Că ptențialul energetic deosebit a adus în aceste zile omenirea într-un anumit stadiu. Și așa mai departe.
Vreau să gândești când citești materiale de acest gen. Motivul pentru care scriu asta e foarte simplu. Momentul trezirii este continuu. Deci, cu alte cuvinte, este incorect ca cineva să afirme că momentul trezirii este Acum! Trezirea, la fel ca și orice alt proces, este un proces continuu. El a început din momentul în care s-a născut primul om și se va termina în momentul în care va deceda ultimul om. Este aceeași situație ca a unui sportiv de performanță: el trebuie să se antreneze continuu pentru a da rezultate din ce în ce mai bune!
Așadar, astăzi mă rog pentru conștientizare. Sunt recunoscător pentru toți oamenii care conștientizează viața, momentele și rezultatele ei. Sunt recunoscător pentru toți oamenii care reușesc să determine ceea ce sunt și să acționeze conform cu ceea ce sunt. Sunt recunoscător pentru evidențele care se vor manifesta astfel.
Așa să fie!
Acum!
 
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Există trei idei cheie în înțlegerea sistemului de gândire a eului: păcatul, vinovăția și frica. Aceste trei idei stau la temelia întregului sistem. Oriunde vedeți cuvântul ”păcat” în Curs puteți să îl înlocuiți cu ”separare”, pentru că sunt același lucru. Păcatul de care ne facem cel mai vinovați – și care, la urma urmei e sursa întregii noastre vinovății – e păcatul credinței în separarea de Dumnezeu, subiect pe care l-am expus cu câteva rânduri mai sus. În mare, avem de-a face cu același ”păcat originar” de care se vorbește în biserici. Descrierea făcută în Biblie, în capitolul al treilea al Genezei, ne explică foarte bine cum s-a născut eul.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Numeroasele experiențe pe care le fac zilnic, de vreo douăzeci de ani, și pe care le-am urmărit cu scrupuloasă grijă, m-au dus la concluziile următoare pe care le-am rezumat sub formă de legi:
1. când voința este în luptă cu imaginația totdeauna imaginația este cea care învinge, fără excepție.
2. în conflictul dintre voință și imaginație puterea imaginației este proporțională cu pătratul voinței.
3. cînd voința și imaginația sunt de acord ele nu se adună, ci se înmulțesc între ele.
4. imaginația poate fi condusă.
(expresiile ”direct proporțională cu pătratul voinței” și ”se înmulțesc” nu sunt strict exacte: sunt doar imagini pentru lămurirea acestei idei).
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.