UNDE SE AFLĂ RAIUL? DAR IADUL?

Mesajul zilei de azi, Duminică, 20.01.2019

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Există mai multe tipuri de proteine efectoare care controlează comportamentul celulei pentru că funcţionarea neafectată a celulei necesită o serie de activităţi. De exemplu, printre proteinele de transport se numără şi o familie vastă de proteine canal care transportă moleculele şi informaţia dintr-o parte a barierei membranei până în cealaltă.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Raiul și Iadul se află pe Pământ. cititorule! După cum zicea marele Umberto Eco – ”Paradisul este infernul văzut din partea cealaltă.”

Ce vrea să însemne acest citat? Foarte simplu – imaginează-ți că ai o monedă cu ambele fețe gravate. Pe una dintre fețe stă gravat ceea ce faci, gândești și vorbești pozitiv (adică Iubirea) – partea aceasta este Raiul. Iar pe cealaltă față stă gravat ceea ce faci, gândești și vorbești negativ (adică Frica) – partea aceasta este Iadul.

Deci, unde se află Raiul și Iadul? În palma ta! Și doar de tine depinde cu care parte întorci moneda spre ochii tăi! 

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care decid să întoarcă spre ei fața Rai a monedei. Pentru binele lor, al tău și al nostru, al tuturor!

Așa să fie!
Acum!


Pentru detalii despre cum să îți faci viața un Rai
 
sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 

0753 639038


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

 

”Înseamnă că orice facem, indiferent ce pare să ne facă lumea, reacția noastră va fi mereu una plină de iubire, ceea ce face ca totul să devină foarte simplu. După cum spune Cursul : ”Complexitatea ține de eu, în timp ce simplitatea ține de Dumnezeu”. Urmând principiile lui Dumnezeu tot ce facem va fi mereu același lucru.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”  ”Vii pentru a treia oară pentru mâncărime de piele. Pune-ți bine în cap că nu-ți va mai reveni niciodată. Dacă ți-e teamă de ea se va năpusti asupra dumitale. Și mai vino pe aici din când în când, ca să te susțin pe calea cea bună.”  ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.