Mesajul zilei de azi, Vineri, 05.10.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 05.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Încă de la începutul Erei Geneticii, am fost programaţi să acceptăm faptul că suntem supuşi puterii genelor noastre. Lumea este plină de oameni care trăiesc cu teama permanentă că, într-o zi, pe negândite, genele se vor întoarce împotriva lor.
Gândiţi-vă la masele de oameni care cred că sunt bombe cu ceas; care aşteaptă cancerul să le explodeze în viaţă, la fel cum a explodat şi în viaţa mamei, a fratelui, a surorii, a unchiului sau a mătuşii lor.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
”Dacă aș ști ce ne rezervă viitorul!”
Cititorule, vreau să îți spun că poți să știi cum va arăta viitorul tău, cu precizie aproape matematică. Pentru asta trebuie să ai credință. Este foarte simplu!
Deci astăzi mulțumesc și sunt recunoscător oamenilor care iau în serios credința și procesul prin care credința îi susține în tot ceea ce vor să facă. Și se orientează din nou, cu credință, către deciziile de acum care să le asigure un viitor de mâine liniștit, în pace și sănătate.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Tot ce se va întâmpla atunci e că o să începi să te temi; și vom ajunge astfel parteneri într-un schimb în care cu cât te atac mai tare cu atât trebuie să te aperi mai tare de mine și să mă ataci și tu, iar eu va trbeui să mă apăr de tine șă să te atac, la rândul meu. Și o vom ține tot așa, la nesfârșit. Firește, prin această dinamică se explică demența cursei înarmărilor nucleare, precum și demența pe care o simțim cu toții. Cu cât simt mai tare nevoia de a mă apăra cu atât întăresc tocmai faptul că sunt vinovat. E un principu foarte important de înțeles, relativ la eu, fiind afirmat poate cu cea mai mare claritate într-o frază din text care spune: ”Mecanismele de apărare fac tocmai lucrul de care se apără”.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Aceasta ne ajută să înțelegem simplu și repede cum prin sugestie se pot opri hemoragii, se poate învinge constipația, se poate face să dispară fibroame, se pot vindeca unele paralizii, leziuni, răni varicoase, etc.
Voi lua ca exemplu un caz de hemoragie dentară pe care l-am observat în cabinetul dentistului Gothe la Troyes. O fată pe care o ajutasem să se vindece de astm, după 8 ani de suferință, îmi spune într-o zi că vrea să i se scoată o măsea. Știind că este foarte sensibilă m-am oferit să intervin să i se facă extracția fără durere. Ne-am dus la dentist. Acolo, stând în fața pacientei îi spun: ”Nu simți nimic, nu simți nimic!” și tot repetând sugestia fac semn dentistului. După o clipă măseaua este scoasă, fără ca d-ra D… să fi simțit ceva. Și, cuum se întâmplă adeseori la extracții, s-a declanșat o hemoragie.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.