Mesajul zilei de azi, Joi, 04.10.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 04.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Savanţii care îl urmează pe Darwin continuă să facă aceeaşi greşeală. Problema cu această minimalizare a importanţei mediului este că ea a dus la o supra-accentuare a elementului „natură” sub forma determinismului genetic – credinţa că genele „controlează” sistemul biologic. Această credinţă nu numai că a dus la o alocare greşită a fondurilor de cercetare – după cum voi arăta într-un capitol ulterior – dar, mai important, a schimbat şi modul în care apreciem viaţa. Atunci când eşti convins că genele îţi controlează viaţa şi când ştii că nu ai avut niciun cuvânt de spus, în privinţa genelor cu care te-ai „căpătuit” la momentul conceperii ai o scuză j bună să te consideri o victimă a eredităţii: „Nu mă acuza pe mine pentru cum lucrez – nu e greşeala mea că am amânat termenul de predare… E ceva genetic!”

Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

De fiecare dată când ceva iese altfel decât ai dorit întreabă-te: ”Ce anume din mine mai trebuie să schimb?”
Astăzi spun mulțumesc și sunt recunoscător persoanelor care sunt dispuse să se schimbe pentru a ajunge la împlinirea tuturor visurilor lor.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Se stabilește apoi un ciclu secundar: ciclul atac-apărare. Odată ce mă consider vinovat și îmi proiectez vinovăția asupra ta și te atac voi crede (datorită principiului menționat anterior) că vinovăția mea cere pedeapsă. Pentru că te-am atacat voi crede că merit să fiu atacat, la rândul meu. Nu contează dacă mă ataci cu adevărat; voi crede că o faci datorită vinovăției pe care o simt. Crezând că vei riposta prin atac voi crede apoi că trebuie să mă apăr de atacul tău. Și, din moment ce încerc să-mi neg vinovăția, voi simți că atacul tău împotriva mea nu se justifică. În clipa în care te atac frica mea inconștientă este că o să mă ataci la rândul tău și că ar fi bine să mă pregătesc pentru această eventualitate. Trebuie, adică, să îmi construiesc o apărare la atacul tău.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Ca să putem înțelege corect efectul sugestiei, sau mai bine zis al autosugestiei, este destul să știm că inconștientul este marele director al tuturor funcțiilor. Să-l facem deci să creadă, cum am spus și mai înainte, că un organ bolnav trebuie să funcționeze bine; instantaneu el îi va trimite ordinul, căruia organul bolnav i se va supune, și imediat sau mai lent își va ameliora funcționarea.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.