O NOUĂ REVELAȚIE

Mesajul zilei de azi, Vineri, 07.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
”Un alt lucru pe care îl consideram incitant era că celulele se transformau chiar şi atunci când le distrugeam ADN-ul cu raze gama. Aceste celule endoteliale erau „enucleate din punct de vedere funcţional”, însă îşi schimbau complet comportamentul biologic ca reacţie la agenţii inflamatori – la fel ca şi atunci când aveau nucleul intact. Era clar că aceste celule indică existenţa unui soi de control „inteligent”, care se desfăşoară în absenţa genelor lor.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Îți aduci aminte de cele 10 porunci biblice? Oamenii, în general, le interpretează în sensul că cineva îți poruncește ție să eviți să faci acele lucruri ca și simple porunci.

Azi dimineață am avut următoarea revelație: pornind de la legea acțiunii și reacțiunii, ceea ce primești de la ceilalți este exact ceea ce le oferi tu lor. În acest context poruncile biblice sunt de fapt recomandări pentru binele tău: dacă respecți cele 10 porunci atunci și ceilalți îți vor oferi lucruri minunate. Hai să reluăm fiecare poruncă în parte, și să vedem ce rezultate are, de fapt,  respectarea lor.

1. ”Să nu ai alți dumnezei în afară de mine” – altfel ceilalți vor avea alți prieteni afară de tine;
2. ”Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici să te închini lor.” – altfel ceilalți te vor evita;
3. ”Să nu iei numele Domnului în deșert” – altfel ceilalți vor lua numele tău în deșert;
4. ”Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinstește” – altfel ceilalți vor uita să cinstească ziua ta;
5. ”Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta…” – altfel ceilalți vor evita să te cinstească;
6. ”Să nu ucizi” – altfel ceilalți te vor ucide pe tine;
7. ”Să nu fii desfrînat” – altfel ceilalți se vor desfrâna cu tine;
8. ”Să nu furi” – altfel ceilalți vor fura de la tine;
9. ”Să nu mărutrisești strâmb împotriva aproapelui tău” – altfel ceilalți vor mărturisi strâmb împotriva ta;
10. ”Să nu dorești casa aproapelui tău” – altfel ceilalți vor dori casa ta.

Altfel spus, respectarea acestor prounci/sfaturi  va avea ca și rezultat un comportament corect al celorlalți față de tine.

Mulțumesc și sunt trecunoscător pentru primirea acestei revelații. Și voi face tot posibilul să respect aceste 10 porunci în fiecare secundă a vieții mele, pentru că vreau ca și cei din jurul meu să le respecte în relația lor cu mine.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Înseamnă atunci că trebuie să fim recunoscători pentru absolut fiecare persoană din viața noastră, mai ales pentru cei cu care avem cele mai multe probleme. Cei pe care îi urâm cel mai tare, pe care îi considerăm cei mai dezagreabili și mai incomozi sunt chiar cei pe care Sfântul Spirit ni i-a ”trimis” și pe care îi poate folosi ca să ne arate că putem lua o altă hotărâre în privința persoanei asupra căreia am fost inițial tentați să ne proiectăm vinovăția.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Spune-ți că orice rol dorești să împlinești ești capabil să îl împlinești, nu numai bine dar în mod superior, cu condiția, bineînțeles, să fie un rol reazonabil.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.