RĂUTATEA LUI DUMNEZEU

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 08.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”La douăzeci de ani după ce primisem sfatul lui Irv Konigsberg, ca atunci când văd că celulele se îmbolnăvesc să analizez mai întâi mediul – în sfârşit, am înţeles. ADN-ul nu controlează sistemele biologice, iar nucleul în sine nu e creierul celulei. La fel ca mine şi ca voi, celulele sunt modelate în funcţie de mediul în care trăiesc. Cu alte cuvinte – e vorba despre mediu, prostule!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

M-am gândit de foarte multe ori la modul în care sunt descrise în Biblie pedepsele lui Dumnezeu, ca urmare a diverselor acțiuni umane. Și m-am întrebat, tot de multe ori, ce vor să însemne aceste pedepse, din moment ce Dumnezu este bun? Sau este Dumnezeu rău?

Și am ajuns la concluzia următoare: Biblia îți spune sub formă de metaforă că de fiecare dată când gândești ceva rău, faci ceva rău sau spui ceva rău, acel rău se va întoarce în mod sigur la tine. Și se va întoarce amplificat de atâtea ori cu cât ceea ce ai gândit, făcut sau spus este mai grav pentru cei din jurul tău. Și cu cât va veni mai târziu cu atât mai tare te va lovi în piept.

De exemplu: ai spus cuiva, la nervi, ”te omor!”. Dacă îți revii imediat și îți ceri iertare, te spovedești unui preot sau îți retragi cuvintele în fața persoanei respective, atunci vei primi doar o mică atenționare, gen te vei lovi ușor sau te vei zgâria făcând ceva la bucătărie sau pe drumul spre oraș/dinspre oraș acasă.
Dar dacă zilnic te cerți cu cei din jurul tău înjurând, chiar și în gând, atunci te vei îmbolnăvi de cancer, sau vei avea un atac de cord sau un atac vascular cerebral.

Mulțumesc și sunt recunoscător pentru că am realizat și această parte a Adevărului! Voi face tot posibilul ca fiecare gând al meu, fiecare vorbă a mea și fiecare faptă a mea să fie însoțite de Lumină! Pentru mine și pentru Tine, oricine ai fi!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să șii…

”Dacă aceste persoane ar lipsi din filmul și de pe ecranele vieților noastre nu am ști că vinovăția respectivă este de fapt în noi. Și nu am avea ocazia să ne desprindem de ea. Singura șansă pe care o avem vreodată să ne iertăm vinovăția și să ne eliberăm de ea este aceea de a o vedea în altcineva și de a o ierta acolo. Iertând-o în cealaltă persoană o iertăm, de fapt, în noi. Repet, în aceste propoziții stă toată esența și toată substanța Cursului de miracole.
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Când pacientul îți va arunca o privire rece sau nemulțumită, sau dacă vei simți că nu-i ești simpatic, să nu te neliniștești: nesiguranța ți-ar micșora mijloacele. Ci spune-ți: ”Această persoană căreia nu-i sunt simpatic se va simți totuși atrasă către mine și  îi voi deveni simpatic”. Și totodată vei rămâne indiferent oricărei manifestări dușmănoase.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.