Mesajul zilei de azi, Vineri, 24.08.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 24.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”Prin aceste experienţe în diferite medii celulele individuale pot să înveţe şi să creeze amintiri celulare pe care le transmit urmaşilor lor. De exemplu, atunci când virusul pojarului infectează un copil este chemată o celulă imună nematurizată pentru a crea o proteină anticorp care să asigure protecţia împotriva acelui virus. În acest proces celula trebuie să creeze o genă nouă care să servească drept model pentru producerea proteinei-anticorp împotriva virusului pojarului.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
”Timpul le rezolvă pe toate!” Sunt convins că ai auzit aceste cuvinte de mai multe ori. Te invit să consideri, cititorule, că timpul este departe de a rezolva, singur, ceea ce tu ai de rezolvat. În cazul în care ai ceva de rezolvat singura Cale de a rezolva este să acționezi. Chiar dacă ai dubii că o vei rezolva perfect de la început, trebuie să te duci acolo și să faci. Și pe măsură ce faci vezi ce trebuie să îmbunătățești.
Aceasta este singura Cale de a rezolva lucrurile. Lăsându-le pe seama timpului singurul lucru pe care îl vei obține va fi lipsa rezolvării.
În mesajul de azi sunt recunoscător pentru fiecare dintre oamenii care realizează că trebuie să lase lenea, starea de confort și amânarea deoparte. Și să acționeze. Acționând vor vedea că multe dintre cele care li se păreau de nerezolvat se rezolvă, de fapt, mult mai ușor decât și-au imaginat ei.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Motivul pentru care Spiritul Sfânt este soluția la problema separării, pe care o desface, este acela că odată ce ne credem separați de Dumnezeu – Dumnezeu e dincolo și noi suntem aici – Spiritul Sfânt servește ca puncte între unde credem că suntem și unde suntem de fapt: înapoi, cu Dumnezeu. Faptul că există o legătură ne spune cu nu suntem separați. Așa că, în chiar clipa în care am crezut că există o separare, Dumnezeu a și desfăcut-o. De aceea, desfacerea separării e Spiritul Sfânt.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Știu că de obicei treci drept nebun atunci când îndrăznești să formulezi idei cu care lumea e mai puțin obișnuită. Ei bine, cu riscul de a trece drept nebun, voi spune ca dacă multe persoane sunt bolnave moral și fizic este pentru că-și închipuie că sunt bolnave; dacă unii sunt paralitici fără să aibă vreo leziune este pentru că își imaginează că sunt paralizați și printre astfel de persoane se produc vindecările miraculoase.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

3 Comments

 1. Gabriel Katona 25 august 2018 at 4:39

  Mulțumesc, Miki. La rândul meu îți urez și eu succes în realizarea tuturor planurilor tale, cel puțin la nivelul la care le-ai gândit! :))

  Reply
 2. katona nicolae 25 august 2018 at 6:51

  Planurile astea ne cam dau bătăi de cap. 🙂 Trebuie revizuite si reconfigurate continuu, adaptativ, căci este foarte dificil să faci previziuni exacte și apar multe surprize neprevăzute, pe parcurs.
  Ce părere ai despre planurile cu care oamenii întâmpină dificultăți foarte mari, privind implementarea lor, cât timp ar trebui reconfigurate, când ar trebui abandonate, dacă vezi că tot investești în ceva si nu apar rezultatele scontate nicicum, sau iesi constant în pierdere.
  În astfel de cazuri consider că este util un coach, pentru o analiză de caz. 🙂
  Ar fi util un articol pe tema asta, de interes general. 🙂
  Unele planuri se pare că sunt sortite eșecului din start, fiind incorect elaborate, altele necesită modificări, adaptări, ajustări, minore sau chiar majore.
  Ce este necesar să faci când lucrurile nu ies așa cum si plănuit, este un subiect bun de abordat, util pentru toată lumea, toți ne lovim de asta. 🙂

  Reply

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.