Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 25.08.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 25.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
”Primul pas în generarea unei gene specifice de anticorp împotriva virusului pojarului apare în nucleul celulelor imune imature. Printre genele lor se află un număr foarte mare de segmente de ADN, care codifică bucăţi de proteine cu forme unice. Prin asamblarea şi recombinarea aleatoare a acestor segmente de ADN, celulele imune creează o gamă vastă de gene diferite, fiecare furnizând o proteină-anticorp, cu o formă unică. Atuncicând o celulă imună imatură produce o proteină-anticorp

care se potriveşte fizic „îndeaproape” cu virusul invadator al pojarului, ea este activată.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

De câteva zile îmi petrec mai tot timpul cu copilul meu de 3 ani. Sunt prezent în fiecare moment cu el: sunt atent la ce vorbesc, pe ce ton îi vorbesc, ce cuvinte îi adresez, sunt atent să fiu prezent în viața lui și el să simtă aceasta. Îi ajunge atât de puțin pentru a fi fericit: mergem în parc  – mă joc împreună cu el; mergem la piscină – ne jucăm împreună; mergem la plimbare – ne jucăm împreună. Sunt atent la ceea ce își dorește și transform totul în joacă. Pentru că limbajul jocului este cel în care comunică cel mai bine, la această vârstă.
Prin urmare, rugăciunea mea de azi merge către toți părinții zilei: sunt recunoscător pentru toți părinții care conștientizează necesitățile de bază ale copiilor până la 7 ani – să fii cu ei și să te joci cu ei! Fiți lângă copiii voștri, cu mintea, sufletul și corpul!
Așa să fie!
Amin!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Revenind, am vorbit până acum despre sistemul de gândire numit starea Unei Minți. temelia tuturor celorlalte lucruri despre care vom discuta. Nu e ceva ce se poate înțelege, ci ceva ce trebuie, pur și simplu, acceptat. Când vom reveni cu toții în Cer o vom înțelege și nu vom mai avea de pus nici o întrebare.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Dacă unii sunt fericiți iar alții nenorociți este pentru că își imaginează că sunt fericiți sau nenorociți, căci două persoane puse în aceleași condiții ar putea fi una perfect fericită și cealaltă nenorocită de tot.
Neurastenia, cleptomania, fobiile, unele paralizii, etc nu sunt decât rezultatul inconștientului asupra ființei fizice. Dar dacă inconștientul nostru este izvorul multora din suferințele noastre el poate să ne și vindece. El poate nu numai să dreagă răul ce l-a făcut dar chiar să vindece boli reale, atât de mare este acțiunea lui asupra organismului.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

1 Comment

  1. katona nicolae 25 august 2018 at 10:27

    "Dar dacă inconștientul nostru este izvorul multora din suferințele noastre el poate să ne și vindece. El poate nu numai să dreagă răul ce l-a făcut dar chiar să vindece boli reale, atât de mare este acțiunea lui asupra organismului."
    Deci ce presupune asta, o acțiune conștientă exercitată asupra inconștientului? Cum poți influența acțiunea inconștientului asupra corporalității?

    Reply

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.