MOTIVELE PENTRU CARE TE SIMȚI TRIST

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
 

Gândul pozitiv al zilei

”La procariote, care sunt organisme primitive, proteinele integrale de membrană execută toate funcţiile fiziologice fundamentale ale organismului – inclusiv digestia, respiraţia şi excreţia. Mai târziu, în evoluţie, porţiuni din membrană, care execută aceste funcţii fiziologice, se deplasează în interior şi formează organelele membranoase, care sunt caracteristice citoplasmei la eucariote.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Tristețea este o emoție pe care o simți foarte des.

De fiecare dată când ceva merge altfel decât dorești.
De fiecare dată când ai așteptări care se infirmă.
De fiecare dată când spui ceva și celălalt e impasibil.

Și totuși, există o rețetă pentru a face în așa fel încât tristețea să îți fie o emoție mai puțin accesată.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care reușesc să treacă peste orgoliul personal și să discute despre tristețea lor și soluții să o transforme în bucurie.

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum îți găsești soluțiile la transformarea tristeții
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Voi vorbi acum despre ”Isus în Templu”. E o întrebare care mi se pune aproape de fiecare dată când vorbesc despre mânie, mai ales dacă se întâmplă să mă adresez unui grup de creștini. Cunoașteți cu toții scena cu Isus din templu. Probabil că s-a întâmplat cu adevărat, pentru că nu ar fi apărut altfel în toate cele patru Evanghelii (Matei, Marcu, Luca și Ioan).”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: cum să-ți păstrezi o lăuntrică stăpânire?
Coué: Ca să fii stăpân pe tine este destul să o gândești; și ca să o gândești această idee trebuie să ți-o repeți mereu, fără efort. Fizicul se stăpânește la fel ca și moralul.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe curând!
Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.