COMENTATORII DIN VIAȚA TA – CUM TE PORȚI CU EI?

Mesajul zilei de azi, Joi, 27.12.2018
 
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
Poate că, pentru voi, faptul că fosfolipidele conţin atât molecule polarizate, cât şi molecule nepolarizate nu sună neapărat ca o reţetă pentru schizofrenie, însă vă asigur că aşa este.
Toate moleculele din Universul nostru pot fi împărţite în categorii nepolarizate şi polarizate, în funcţie de tipul de legături chimice care le ţin atomii laolaltă. Legăturile dintre moleculele polarizate au sarcini pozitive şi/sau negative – ceea ce le dă şi polaritatea. Sarcinile pozitive şi negative ale acestor molecule le fac să se comporte ca nişte magneţi, care atrag sau resping alte molecule încărcate.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Astăzi am distribuit pe Facebook poza unui castel. Sub poză era un comentariu care zicea că respectivul castel se află într-o comună din România. De fapt, castelul se află în Germania. Cam la 10 minute după distribuirea postării am primit 2 răspunsuri, dintre care unul clar în zona negativă. Printre altele, eram acuzat de ”prostirea poporului”.
Omule bun, în cazul în care vrei să comentezi ceva îți recomand să folosești un ton calm (dacă vorbești), cuvinte alese cu grijă și în termeni pozitivi. Ce rost are să te apuci să critici cu insistență ceea ce a zis/a scris altcineva? La ce te ajută că mergi în zona negativă? Cu ce progresezi când faci asta? Cu nimic, ba dimpotrivă!
 
Sunt convins că ai avut și tu foarte mulți comentatori în viața ta, care te comentau pe tine și acțiunile tale. Cea mai bună strategie în relațiile cu acești comentatori este să le explici frumos și pozitiv, o singură dată, intenția ta și răspunsul lor mai puțin potrivit. În cazul în care vezi că și după aceste explicații calme el/ea insistă atunci cere-i politicos voie să te retragi din conversația cu el/ea.
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor învăța cum anume se acordă un răspuns celui cu care vorbești/corespondezi.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
Cursul de miracole pomenește deseori că  ne va scuti de timp. De fapt, spune de multe ori că ne va scuti de mii de ani. Cu toate acestea, în cadrul iluziei de timp a lumii, avem de a face totuși cu o perioadă de timp considerabilă. Subliniez lucrul acesta pentru că nu vreau să vă simțiți vinovați dacă mai aveți probleme pe măsură ce lucrați cu Cursul. Adevăratul obiectiv al Cursului, la nivel practic, nu e acela de a scăpa de probleme  ci de a recunoaște care sunt, ca să putem apoi recunoaște în noi mijloacele de a le desface.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Pricina care te împiedică să mergi, oricare ar fi ea, trebuie să dispară cu încetul. Cunoști zicala: ajută-te și Dumnezeu te va ajuta! Să stai zilnic în picioare 2-3 ore sprijinit de cineva și în loc să îți zici că șalele îți sunt prea slabe și că nu poți, să-ți zici dimpotrivă, că vei putea, că poți.” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

1 Comment

 1. Pustianu Gabriela 1 ianuarie 2019 at 7:10

  Comentatorii din viața mea?
  De când mă știu le-am răspuns oamenilor exact cum am simțit în acel moment.
  Dacă a fost de bine, le-am mulțumit atunci când a fost cazul.
  Dacă a fost de rău, le-am răspuns foarte CATEGORIC. Nu a fost niciodată nevoie să îi "POFTESC POLITICOS AFARĂ" din casa sau anturajul meu, au plecat singurei.

  Reply

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.