Mesajul zilei de azi, Duminică, 21.10.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 21.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Veţi observa că în secţiunea de mai sus nu am discutat deloc despre ADN. Asta pentru că modificarea sarcinilor electromagnetice ale proteinelor este cea care răspunde de mişcările lor generatoare de comportamente şi nu ADN-ul. Cum s-a ajuns la conceptul atât de răspândit şi citat adeseori, că genele controlează sistemele biologice?

În ”Originea speciilor” Darwin sugerează că factorii „ereditari” sunt transferaţi de la o generaţie la alta, controlând trăsăturile urmaşilor. Influenţa lui Darwin a fost atât de mare încât oamenii de ştiinţă au fost afectaţi de miopie atunci când s-au concentrat să identifice materialul ereditar care, credeau ei, controlează viaţa.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

În ultima perioadă am avut discuții despre iubirea din cuplu cu multe persoane. Și 90% dintre ele sunt de părerea că iubirea trece după o anumită perioadă de timp.

Hm, se pare că au avut același tip de experiențe, mai puțin plăcute, în relația de cuplu. Căci iubirea este veșnică și odată ce iubești pe cineva este imposibil să îți treacă. Pentru că iubirea există în corp. Te naști cu ea și mori cu ea. Și atunci, cum să treacă?

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care știu să își identifice iubirea față de partener. Pentru că odată treaba asta făcută ca lumea (cu responsabilitate) atunci vom mai avea ceva șanse să mergem drept mai departe, ca omenire!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Relațiile speciale se prezintă sub două forme. Prima o constituie relațiile speciale de ură, despre care am vorbit, în care găsim pe cineva pe care îl facem obiectul urii noastre ca să putem scăpa de adevăratul obiect al urii: noi înșine. A doua formă e cea care primește în Curs numele de relații speciale de iubire.
Relațiile speciale de iubire sunt cele mai puternice și mai insidioase pentru că sunt și cele mai subtile. După cum am spus, nu există în Curs un concept mai dificil de înțeles sau de aplicat la adresa noastră. Relațiile speciale nu sunt menționate în culegerea de exerciții și nici în manual și nu apar în text până la Capitolul 15, dar – de acolo înainte timp cam de nouă capitole – nu citim aproape despre nimic altceva.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Domnul X, funcționar la poșta din Luneville, pierde un copil. Durerea îi aduce o comoție cerebrală ce se manifestă printr-un tremurat nervos. Unchiul său mi-l aduce la începutul lunii Iunie. Îi fac experiențele pregătitoare și o sugestie. După patru zile bolnavul vine și-mi spune că nu a mai tremurat. Îi mai fac încă o sugestie. Nu a mai revenit, deși îl rugasem să revină după opt zile. După câtva timp unchiul îmi spune că a primit o scrisoare de la nepot în care acesta îl anunță că este complet vindecat.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 

 

 

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

 

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

 
 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.