Mesajul zilei de azi, Vineri, 19.10.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 19.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Proteinele care îşi schimbă forma sunt un exemplu de performanţă de inginerie încă şi mai impresionantă, deoarece forma lor tridimensională precisă le dă şi capacitatea de a face legături cu alte proteine. Atunci când o proteină întâlneşte o moleculă care este complementară cu ea din punct de vedere fizic şi energetic, cele două se leagă împreună, ca produsele care au roţi dinţate pentru îmbinare (mixerul de ouă, sau un ceas de modă veche).”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Omule bun, în același spirit al mesajului de ieri (autocunoașterea) îți recomand un proces descris printr-o metaforă: ia o lupă foarte puternică, ține-o strâns în mână (ca să n-o scapi) și cu ea privește pe rând în toate colțurile emoțiilor și minții tale. Vei afla locurile din tine cu minciună (frică) și locurile din tine cu adevăr (iubire). Și acolo unde găsești minciună fă în așa fel încât să lași adevăr.
Mulțumesc ție și sunt recunoscător tuturor celor care au voința și înțelepciunea de a se analiza cu lupa, pentru ca afișarea adevărului să transforme lumea ta în ceea ce meriți să ai!
Așa să fie!
Acuma!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Ce am descris până acum ca mânie nu e de fapt decât una dintre formele pe care le ia proiecția.
E forma cea mai evidentă dintre cele două forme de atac la care se referă Cursul sub numele de relații speciale. Cel mai dificil concept de înțeles din Curs – și chiar mai dificil de trăit efectiv și de pus în practică – este ideea specialității și a transformării relațiilor noastre speciale în relații sfinte.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Doisprezece ani cât am urmărit pe acest pacient n-am observat nici cea mai mică recidivă. Domnul G este unul dintre exemplele cele mai izbitoare pentru cei ce pot practica sugestia sau mai bine zis autosugestia. Atât sugestia din punct de vedere fizic cât și cea din punct de vedere moral domnul G o primea foarte bine și zilnic îi creștea încredere aîn el. Știindu-se un bun lucrător a îndrăznit să-și procure pe credit o masă de tricotaj, făcu afaceri bune și în scurt timp avea un atelier cu șase mașini. Însă rămânea desigur simplu lucrător dacă nu și-ar fi dat, cu ajutorul sugestiei, încrederea în sine.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 

 

 

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

 

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

 
 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.