Mesajul zilei de azi, Duminică, 30.09.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 30.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”N-am să uit niciodată un lucru pe care l-am aflat în 1967, la colegiu, în prima zi când am învăţat să clonez celule stem. Mi-au trebuit zeci de ani ca să înţeleg cât de profundă era această învăţătură aparent simplă, pentru munca şi pentru viaţa mea. Profesorul, mentorul şi colegul  meu savant, Irv Konigsberg, a fost unul dintre primii biologi specialişti în biologia celulară care au stăpânit arta donării celuldor stem. El mi-a spus că, atunci când cultura de celule pe care o studiezi se îmbolnăveşte mai întâi cauţi cauza în mediul celulelor, nu la celula în sine.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
Este o întreagă nebunie cu oamenii ăștia: relații care mor pornite de la promisiuni de o viață, reînnodate după câțiva ani, reluate după câteva luni… Oameni destabilizați, furați de impresii de moment, nesiguri pe deciziile lor. Aoleou!!!
Astăzi mulțumesc și sunt recunoscător celor care sunt fermi, hotărâți și deciși. Celor care atunci când au luat o decizie o respectă indiferent ce se întâmplă. Celor care își văd viitorul sigur!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Prin urmare, obiectivul fundamental al eului este să ne țină vinovați deși nu ne-o poate spune pentru că nu i-am acorda atenție. Ne spune atunci că vom reuși să scăpăm de vinovăție dacă îi urmăm sfatul de a nega prezența ei în noi, de a o vedea în altul și de a ataca apoi persoana respectivă.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Odată, închipuindu-mi că sugestia nu-și face bine efectul decât în somn, încercam să adorm pacientul; dar constatând că nu era ceva absolut necesar am renunțat, pentru a scuti pacientul de teama ce totdeauna i-o inspiră ideea adormirii, teamă ce-l face fără voia lui să reziste somnului. Dacă, dimpotrivă, îi spui că nici nu te gândești să îl adormi, că ar fi chiar de prisos, îi câștigi încrederea, te ascultă fără frică, fără gând ascuns, și deseori se întâmplă, după câteva ședințe, că lăsându-se legănat de monotonia tonului să adoarmă adânc și să se trezească minunat de a fi dormit.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.