Mesajul zilei de azi, Luni, 01.10.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 01.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Profesorul meu nu a fost la fel de tranşant ca şi şeful de campanie al lui Bill Clinton, James Carville, care a decretat: „Este vorba despre economie, prostule!”, ca fiind mantra alegerilor prezidenţiale din 1992. Însă specialiştii în biologie celulară ar fi putut foarte bine să scrie un bileţel cu „Este vorba despre mediu, prostule!” şi să-l pună pe birourile noastre, aşa cum a fost afişat panoul cu „Este vorba despre economie, prostule”, la sediul de campanie al lui Clinton. Deşi la vremea aceea nu era evident, mi-am dat seama într-un târziu că acest sfat era o informaţie esenţială pentru a înţelege natura vieţii.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Viața, cititorule, este ca și straturile unei cepe: sub fiecare strat găsești altul care îl susține, până când ajungi la cel mai de jos. Acesta este baza tuturor straturilor. Prin urmare, în viață este foarte important să conștientizezi care sunt toate straturile prin care ai trecut căci fiecare strat este consecința straturilor anterioare și stratul cel mai la vedere, de deasupra, este cel care a determinat rezultatul final.  Indiferent că l-ai vrut sau nu l-ai vrut: dacă l-ai vrut e bine să știi ce ai făcut ca să reușești și aceleași lucruri să le faci și data viitoare; dacă nu l-ai vrut e bine să știi ce ai făcut ca să eviți să le mai repeți data viitoare.
Astfel, astăzi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care își analizează cu responsabilitate acțiunile, astfel încât data viitoare să ne întâlnim cu satisfacția dată de atingerea rezultatului dorit și învățarea celor mai bune căi de a ajunge la acesta.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Eul nu ne spune însă că atacul e cel mai bun mod de a rămâne vinovați pentru că, după cum afirmă o altă axiomă psihologică, de câte ori ataci pe cineva cu gândul sau cu fapta te vei simți vinovat. Nu ai cum să-i faci rău cuiva, cu gândul sau cu fapta, fără să te simți vinovat. Poate nu simți vinovăția – psihopații de pildă nu au simțul vinovăției – dar nu înseamnă că la un nivel mult mai profund nu te simți vinovat.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Acelora dintre dumneavoastră care nu cred nu pot să le spun decât: ”Veniți la mine și veți fi convinși văzând faptele!”.
Totuși, nu trebuie să vă închipuiți că numai metoda expusă aici este singurul mijloc de a sugestiona pentru determinarea autosugestiei. Sugestia poate fi făcută omului fără știrea lui și fără vreo preparație. Când, de pildă, un medic care prin prestigiul lui are în chip firesc o acțiune sugestivă asupra pacientului, se apucă să-i spună că nu are nici o putere să-l vindece, că boala lui este incurabilă, provoacă în sufletul pacientului o autosugestie care poate avea cele mai dezastruoase urmări. Când însă i-ar spune că deși suferă de o boală gravă totuși cu bună îngrijire, cu încredere și cu răbdare se va putea vindeca va obține adesea rezultate de care, ca medic, se va minuna.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.