Mesajul zilei de azi, Joi, 08.11.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 08.11.2018
Explicație
 
Ieri seară am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Deloc surprinzător, enucleaţia are şi efecte secundare. Fără gene celulele nu se pot divide şi nici nu pot reproduce proteinele pe care le pierd, ca urmare a uzurii normale a citoplasmei. Incapacitatea de a înlocui proteinele care lipsesc din citoplasmă contribuie la disfuncţii mecanice, care, în cele din urmă, duc la moartea celulei.
Experimentul nostru a fost proiectat pentru a testa ideea că nucleul este „creierul” celulei. Dacă celula ar fi murit imediat după enucleaţie, observaţiile ar fi sprijinit cel puţin această credinţă. Însă ezultatele sunt neîndoielnice: celulele enucleate încă mai prezintă comportamente complexe şi coordonate de susţinere a vieţii, ceea ce presupune că celula are „creierul” încă intact şi în funcţiune.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Orice face celălalt în discuția cu tine, indiferent că îi crește agresivitatea, că începe să (te) înjure, că se uită la tine și te provoacă – rămâi calm, liniștit și lasă-l să se liniștească. Evită să îi răspunzi imediat. Când îi răspunzi privește-l în ochi, vorbește rar, pe un ton coborât, grav, cu pauze între cuvinte. Evită să râzi pentru că există riscul ridicat să creadă că îți bați joc de el sau îl iei la mișto. Poți zâmbi, dar cu un zâmbet prietenesc, afectuos, de respect. Indiferent cât de repede vrea el să vorbească tu fă tot posibilul să vorbești rar. Arată-i ce el/ea se află în siguranță cu tine. Astfel energia ta va vibra pe un nivel ridicat și, încet încet, va rezona cu a celuilalt și îl va calma și pe el.
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care aleg să aplice în viața lor, cu scopul de a aduce în lumea exterioară frumosul din interiorul lor.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Înseamnă că vreau să revii la felul în care ai fost cândva. În lumea aceasta nu există un mod mai puternic de a forța pe altul să facă ce vrei decât acela să îl faci să se simtă vinovat.
Dacă vrei ca cineva să facă un lucru fă persoana respectivă să se simtă cât mai vinovată și va face ceea ce vrei. Nimănui nu-i place să se simtă vinovat. Manipularea prin intermediul vinovăției este marca mamei evreice, dar și neevreii știu să o facă deja. Poți fi italian, irlandez, polonez, etc: e totuna, sindromul fiind universal.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Cheia metodei mele stă în recunoașterea superiorității imaginației asupra voinței. Dacă merg amândouă în aceeași direcție, adică dacă îți zici ”Vreau și pot” atunci este foarte bine. Altfel, imaginația este întotdeauna mai tare.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.