Mesajul zilei de azi, Vineri, 21.09.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 21.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Evoluţia devine o chestiune de supravieţuire a grupurilor celor mai pregătite – mai degrabă decât a indivizilor celor mai pregătiţi. Într-un articol din 1998, din revista Nature, Lenton scria că, mai degrabă decât să ne concentrăm pe indivizi şi pe rolul acestora în evoluţie „… Trebuie să luăm în considerare totalitatea organismelor şi mediul lor material, pentru a înţelege pe deplin care trăsături vor persista şi vor domina”. ”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Deci, în concluzie, cei 5 pași pentru a te cunoaște pe tine sunt următorii, și în această ordine: atitudinea, gândurile, rezultatele, compararea și măsurile.

După parcugerea acestor pași vei avea suficiente informații care să îți spună cine ești, de unde vii și încotro te îndrepți.
În cazul în care vrei să devii din ce în ce mai bun atunci pașii 4 și 5 trebuie să îi repeți continuu.

Rugăciunea de azi sună astfel: mulțumesc și sunt recunoscător pentru toate acțiunile pe care oamenii le depun ca să se cunoască, astfel încât cunoașterea lor să contribuie la progresul nostru, ca specie.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

” ”Vei începe deci să ai încredere în dumneata și încrederea îți va da siguranța că ești în stare să faci nu numai bine, dar chiar foarte bine, tot ceea ce ai dori să faci, cu condiția să fie dorințe rezonabile, precum și toate lucrurile care sunt de datoria dumitale să le faci. ” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.