Mesajul zilei de azi, Marți, 20.11.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 20.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”De asemenea, proteinele trebuie să poată să descompună fluxul de informaţie prevăzut, deoarece anticorpii proteine din celulele imune sunt implicaţi în modificarea ADN-ului din celulele care le sintetizează. Săgeţile care indică fluxul de informaţie nu sunt de aceeaşi dimensiune. Există uşoare restricţii în ceea ce priveşte fluxul invers de informaţie – un design care ar împiedica efectuarea unor modificări radicale la nivelul genomului celulei.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Ți se mai întâmplă din când în când să fii nervos? Sau să ”îți sară muștarul”? Sau să te șampanizezi, cum zice cumnatul meu?
Ei bine, participând la un seminar al prietenului meu Zoltan Vereș, expert în inteligența emoțională, am aflat că ai nevoie de exact 6 secunde ca să treci de la energia negativă la energia pozitivă!
Cum faci asta? Foarte simplu, parcurgând următorii trei pași:
1. etapa de pregătire – instalarea voinței – spune-ți: ”vreau să trec la energia pozitivă, să fiu bucuros, să fiu vesel și bine dispus!”;
2. etapa de vizualizare – privește primul lucru frumos care îți apare în cale sau în gând;
3. etapa de trecere propriu-zisă – zâmbește, bucură-te, simte cum ești fericit!
Mulțumesc și sunt recunoscător astăzi tuturor celor care aleg să aducă în viețile lor această transformare în bucuria de a trăi cu dregoste fiecare clipă alături de cei dragi, alături de natura din jur, alături de visele pentru care muncesc!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Dacă am făcut din tine un mântuitor și lucrul de care mă mântuiești este vinovăția mea atunci iubirea pe care mi-o porți și atenția pe care mi-o acorzi mă vor mântui de vinovăția pe care încerc să o țin ascunsă. Dar dacă începi să ai un interes diferit de persoana mea, față de o altă persoană sau de o altă activitate, nu îmi vei acorda 100% din atenția ta. Cu cât începi să îți deplasezi interesul sau atenția asupra unei alte persoane sau asupra unui alt lucru cu atât o să primesc eu mai puțin. Înseamnă că dacă nu primesc 100%  capacul borcanului meu va începe să se desfacă. Iată cauza geloziei.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Autosugestia este un instrument de care trebuie să înveți a te servi la fel cum înveți să umbli cu orice altă unealtă.
Cea mai bună pușcă dă rezultate slabe în mâini fără experiență. Dar cu cât aceste mâini devin mai îndemânatice cu atât glonțul merge mai ușor la țintă.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.