Mesajul zilei de azi, Marți, 25.09.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 25.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Numai că prejudecăţile mele despre studenţii la Medicină s-au răsturnat în timpul şederii mele pe insulă. După apelul meu clasa de nepregătiţi a încetat să se mai poarte ca nişte studenţi la medicină obişnuiţi; şi-au lăsat deoparte mentalitatea „supravieţuieşte cel mai tare” şi şi-au amalgamat eforturile într-o singură forţă, o echipă care i-a ajutat să supravieţuiască tot trimestrul. Studenţii mai buni îi ajutau pe cei mai slabi – şi, astfel, toţi au devenit mai buni. Armonia lor era pe cât de surprinzătoare, pe atât de frumoasă la vedere.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Astăzi mulțumesc și sunt recunoscător pentru rezultatele pe care le obțin în fiecare secundă. Cu pași mici, mulțumesc de fiecare dată. Și sunt recunoscător. Astfel încât la următorul pas să fiu mai motivat, mai decis și mai hotărât. Pentru a reuși să îmi ating cu mâna Everestul personal.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Când cerem ajutorul eului și îi spunem: ”Ajută-mă să scap de vinovăție” eul spune ”Bine. Poți scăpa de vinovăție reprimând-o mai întâi și proiectând-o apoi asupra altora. Așa vei scăpa de ea.” Ce nu ne spune eul e că vinovăția proiectată este un atac, fiind cel mai bun mod de a o păstra. Eul nu e prostul nimănui; el vrea să ne țină vinovați. Dați-mi voie să explic puțin această idee pentru că e și ea una dintre ideile cheie în înțelegerea modului în care ne sfătuiește eul.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”În fiecare seară în care te așezi în pat și în fiecare dimineață în care te trezești închide ochii și fără să fii atent la ceea ce îți spui să pronunți din buze, destul de tare cât să te auzi și numărând pe o sfoară cu 20 de noduri, fraza următoare:
”Din toate punctele de vedere, zi de zi, sunt din ce în ce mai bine.”
Cuvintele ”din toate punctele de vedere” se adresează la tot și este inutil să faci autosugestii mai specifice în acest sens.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.