Mesajul zilei de azi, Luni, 24.09.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 24.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”În anii cât am predat la facultatea de medicină am ajuns să-mi dau seama că studenţii la medicină dintr-o instituţie academică sunt mai competitivi şi se mănâncă pe la spate mai mult decât o grămadă de avocaţi. Ei manifestă din plin lupta darwiniană, încercând din răsputeri să fie „cel mai tare” care va ajunge împleticindu-se până la absolvire, după patru ani istovitori la medicină. Fără îndoială că goana încăpăţânată după note impresionante, fără a-i băga în seamă pe ceilalţi studenţi din jurul tău, urmează un model darwinian – însă mie mi s-a părut întotdeauna o goană ciudată pentru nişte oameni care se străduiesc să devină vindecători plini de compasiune.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Astăzi mulțumesc și sunt recunoscător pentru toți oamenii care își tratează relațiile cu cei din jur spunând cu adevărat ceea ce gândesc, având grijă la ceea ce exprimă și asumându-și responsabili rezultatele acțiunilor lor. Pentru că doar așa pot ajunge la păstrarea relațiilor timp îndelungat, cu bucuria și emoțiile de împlinire aferente.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”De aceea se spun în Biblie lucruri de genul: să cureți interiorul paharului, nu partea din afară (Luca 11:39); să nu te preocupe paiul din ochii fratelui tău ci bârna din ochiul tău (Luca 6:41-42); și că pe om îl spurcă nu ce intră pe gură ci ce iese din gură (Matei 15:11). Mesajul e exact același în Curs: sursa păcătoșeniei noastre nu se află în afară, ci înăuntru. Proiecția urmărește însă să ne facă să ne vedem păcatul în afara noastră pentru a încerca apoi să rezolvăm problema în afară așa încât să nu vedem niciodată că este de fapt în interior.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Când șirul sugestiilor este terminat ne adresăm subiectului cu aceste cuvinte: ”În general înțeleg că din toate punctele de vedere, atât fizic cât și moral, să te bucuri de o sănătate totală, de o sănătate cel puțin mai bună decât aceea pe care ai avut-o până azi. Acum am să număr până la trei și când voi zice ”trei” vei deschide ochii și vei ieși din starea în care ești și vei ieși liniștit; dar fără să rămâi amorțit sau toropit ci, dimpotrivă, viguros, tare, vioi, dispus, plin de viață; de asemenea, vei fi vesel și sub toate raporturile bine. Unu, doi, trei!”
Emil Coue – ”Autosugestia!
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.