Mesajul zilei de azi, Luni, 08.10.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 08.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Atunci cum rămâne cu toate titlurile acelea de ziare care trâmbiţau descoperirea unei gene care răspunde de tot – de la depresie, până la schizofrenie? Citiţi acele articole cu atenţie şi veţi vedea că în spatele titlurilor care îţi taie respiraţia adevărul este unul ceva mai sever. Savanţii au făcut legătura între o grămadă de gene şi o grămadă de boli şi trăsături, însă rareori au găsit că o trăsătură sau o boală este cauzată de o singură genă.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Viața este asemenea unui rebus: ai o definiție (a unei legi, a unui principiu, a unei reguli), iei cuvântul (cale, misiune, obiectiv) potrivit (astfel încât să se potrivească și cu celelalte cuvinte) și îl așezi în careu (mediul extern). Degeaba cauți alt cuvânt căci unul singur este cuvântul potrivit fiecărei definiții ca să închei cu succes careul.
Azi mulțumesc tuturor oamenilor care conștientizează acest lucru și care aleg să se comporte în acest sens, astfel încât la vârsta părului alb să poată arăta nepoților din balansoar: ”Priviți nepoții mei, acestea sunt lucurile pe care le-am construit cu cei din jurul meu!”
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Dacă vreau să știu că sunt în siguranță și că adevărata mea ocrotire vine de la Dumnezeu o pot face cel mai bine neapărându-mă. De aceea citim în Evanghelii că Isus nu s-a apărat absolut deloc în ultimele lui zile. Din momentul în care a fost arestat și tot timpul cât a fost persecutat, batjocorit și osândit, până a fost ucis, nu s-a apărat deloc.
Iată ce zicea: ”Nu am nevoie de apărare” pentru că, după cum se spune în culegerea de exerciții, ”Fiul lui Dumnezeu nu are nevoie să se apere de adevărul realității sale”. ”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Același raționament ne face să înțelegem cum poate dispărea un fibrom. Inconștientul primind ideea ”fibromul trebuie să dispară” creierul poruncește arterelor care îl hrănesc să se contracte; acestea se contractă și astfel fibromul nu mai primește hrană și moare, se usucă, dispare.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.