Mesajul zilei de azi, Duminică, 07.10.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 07.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Fără îndoială că anumite boli, cum ar fi coreea Huntington, beta-talasemia şi fibroza cistică, pot putea fi puse, în totalitate, pe seama unei singure gene defecte, însă afecţiunile datorate unei singure gene se întâlnesc la mai puţin de doi la sută din populaţie; marea majoritate a oamenilor vin pe această lume cu gene care ar trebui să le dea posibilitatea să trăiască o viaţă fericită şi sănătoasă. Bolile care sunt flagelurile zilelor noastre – diabetul, bolile cardiace şi cancerul – scurtcircuitează o viaţă fericită şi sănătoasă, însă aceste boli nu sunt rezultatul unei singure gene ci al unor interacţiuni complexe între mai multe gene şi factorii de mediu.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Astăzi mulțumesc și sunt recunoscător pentru toți cei care vor să învețe din cărți și de la ceilalți oameni. Pentru toți cei care își formulează un vis din a acumula cât mai multe cunoștințe, pe lângă visele de casă, mașină, partener, etc. Și împărtășind apoi cu ceilalți să lucreze împreună și într-un mod moral (fără lupte, înjurături și aversiune) pentru a construi ceva rezistent în istoria noastră.
Așa să fie!
Amin!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Eul nu e prostul  nimănui. Ne convinge că trebuie să ne apărăm dar cu cât o facem mai tare cu atât ne simțim mai vinovați. Ne spune, în multe feluri, cum trebuie să ne apărăm de vinovăția noastră. Însă protecția pe care o oferă va întări această vinovăție făcându-ne să ne învârtim în cerc. O lecție minunată spune: ”În neapărarea mea stă siguranța mea”.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Cum să ne explicăm aceste fenomen? În modul cel mai simplu. Sub influența ideii ”hemorogia trebuie să se oprească” inconștientul a trimis arteriolelor și venulelor ordinul să nu mai lase să curgă sânge și, cu docilitate, ele s-au contractat în mod natural, după cum s-ar fi contractat în mod artificial în contact cu un hemostatic, ca de pildă adrenalina.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.