Mesajul zilei de Joi, 02.08.2018

Mesajul zilei de Joi, 02.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 

”În a doua zi de când eram în Caraibe, stăteam în faţa unui grup de vreo o sută de studenţi la medicină, vizibil nervoşi, când dintr-o dată mi-am dat seama că nu toată lumea vedea insula ca pe un refugiu liniştit. Pentru aceşti studenţi nervoşi, Montserrat nu era un loc unde să te refugiezi în pace, ci ultima lor şansă de a-şi realiza visul de a deveni doctori.
Clasa era omogenă din punct de vedere geografic; cei mai mulţi dintre studenţi erau americani de pe Coasta de Est, dar erau laolaltă toate rasele şi toate vârstele, inclusiv un pensionar de şaizeci şi şapte de ani, care era nerăbdător să mai facă ceva în viaţă. Oamenii erau şi de pregătiri diferite – foşti învăţători, contabili, muzicieni, o călugăriţă şi chiar un traficant de droguri.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Doamne, îți rămân recunoscător pentru stabilitatea gândirii dincolo de judecată! În fiecare moment să fiu capabil să accept. Să accept că oamenii sunt așa cum sunt. Să accept că fiecare dintre ei crede că face pentru binele lui ceea ce face. Să accept că binele ei/lui are forma și imaginea pe care ea/el le creează. Îți rămân recunoscător pentru asta. Și îți mulțumesc!
Așa să fie!
Amin!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”O modalitate de a prezenta conținutul Cursului de miracole ar fi aceea de a-l împărți în trei secțiuni, deoarece Cursul reprezintă de fapt trei sisteme de gândire diferite: starea în care există O Minte, reprezentând lumea cerului; starea minții greșite, reprezentând sistemul de gândire al eului; și starea Minții Corecte, reprezentând sistemul de gândire al Spiritului Sfânt.
Este util să remarcăm, de la bun început, scrierea pe două niveluri a Cursului de miracole. Primul nivel reprezintă diferența dintre O Minte și mintea dedublată, în timp ce nivelul al doilea pune în contrast mintea greșită și mintea corectă.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la Cursul de miracole”

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.