CINE TE ENERVEAZĂ?

Mesajul zilei de azi, Marți, 11.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
”Iar când, pe lângă ceea ce veţi înţelege despre membrana magică, veţi adăuga şi cunoaşterea despre lumea incitantă a fizicii cuantice, pe care o voi prezenta în capitolul următor, veţi înţelege şi cât de mult greşeau ziarele de scandal, în 1953- Adevăratul secret al vieţii nu se află în faimoasa spirală dublă. Adevăratul secret se află în a înţelege mecanismele biologice simple ale membranei magice – mecanismele prin care corpul nostru_traduce semnalele mediului în elemente de comportament.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Sunt convins că ai zis de multe ori către alții: ”Termină cu asta! Mă enervezi la culme!”. Știi care este, de fapt, adevărul? Tu singur ești cel care te enervează pe tine!
În momentul în care cineva îți spune un lucru negativ, sau te judecă urât, sau te înjură tu ai 2 opțiuni: 1. să te enervezi;
2. să rămâi calm.
Cine te pune să te enervezi? Te obligă cineva? Nu, tu ești cel care aluneci pe panta enervării. Și atunci intri și mai mult pe partea negativă, deoarece îți faci mult rău enervându-te.
Soluția este ca atunci când mai simți că cedezi și îți vine să dai drumul nervilor (să te enervezi), să te gândești la ceva sau la cineva frumos, minunat, deosebit. Numără până la 10 și ține gura închisă. Ascultă mai mult și abține-te să răspunzi imediat. Calculează-ți bine răspunsul.
Mulțumesc și sunt recunoscător celor care realizează importanța stăpânirii nervilor, agresivității și impulsului negativ din ei. Transformați-le în gânduri pozitive, de bucurie și de calm. Pentru tine, pentru cei din jurul tău.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Eul, așadar, e deosebit de subtil și de șiret atunci când vrea să ne facă să credem că problema este în afara noastră: în alții – părinți, profesori, prieteni, soț, soție, copii, președinte – sau în lucruri ca bursa de valori, vremea, chiar și Dumnezeu. Suntem cu toții foarte buni când e vorba să vedem problema acolo unde nu e, ca să o putem izola de soluție.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Cu cât practic mai mult cu atât îmi dau seama mai bine că nu trebuie forțată nici măcar atenția, încerc să imit natura, observând-o. Un precept este cu atât mai bun cu cât este mai simplu și mai scurt. Să nu cauți să faci sugestii diferite. ”Din toate punctele de vedere, zi cu zi, sunt din ce în ce mai bine” este formula care răspunde la tot.
Cineva avea pumnul închis de doi ani, cu toate tratamentele aplicate. Doctorul X a făcut pe acea persoană să-și întindă mâna deschisă imediat punându-i în cap ideea: pot!
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.