Mesajul zilei de azi, Joi, 25.10.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 25.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Watson şi Crick au explicat şi de ce ADN-ul este molecula ereditară perfectă în mod normal, fiecare catenă de ADN este împletită cu o a doua catenă de ADN – o configuraţie cu o împletitură largă, cunoscută sub numele de „dubla spirală”. Genialitatea acestui sistem este că secvenţele de baze de ADN, din ambele catene, sunt imagini în oglindă. Atunci când cele două catene de ADN se despletesc, fiecare catenă conţine informaţia necesară pentru a face o copie exactă şi complementară a ei însăşi. Astfel, printr-un proces de separare a catenelor unei spirale duble, moleculele de ADN se pot autoreplica. Observaţia aceasta a dus la presupunerea că ADN-ul îşi „controlează” propria replicare… că este propriul lui „şef”. ”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
În această viață, de pe această planetă și în acest context este foarte important să respectăm regulile. Mi-e imposibil să știu alte popoare cum sunt, dar reprezentanți ai poporului român care ignoră regulile constat că sunt aproape la tot pasul pe care îl fac.
De aceea, omule bun, vreau ca prin acest mesaj să te avertizez că atunci când vei evita să respecți regulile acest lucru se va întoarce exact la fel spre tine. Să te gândești încă de pe acum la cum vrei să arate viitorul tău. Și să iei acum cea mai bună decizie pentru ca viitorul tău să arate așa cum vrei.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Principiul carenței spune că lipsește ceva din noi, că există în noi ceva incomplet și neîmplinit. Din cauza acestei lipse avem anumite nevoi – o parte importantă a experienței vinovăției.
Recurgem așadar din nou la eu și îi spunem: ”Ajutor! Acest sentiment al nimicniciei sau al deșertăciunii mele, acest sentiment că îmi lipsește ceva e intolerabil. Trebuie să faci ceva.” Eul ne spune: ”Bine, iată ce vom face”. Ne trage mai întâi o palmă, spunând: ”Da, ai absolută dreptate. Nu ești decât o ființă nenorocită și nu se poate face absolut nimic în privința faptului că ai neajunsuri și că-ți lipsește ceva de o importanță vitală”. Desigur, eul nu ne spune că ne lipsește Dumnezeu, pentru că dacă ne-ar spune l-am alege pe Dumnezeu și eul și-ar înceta existența.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Doamna X, sora doamnei T. Neurastenie gravă. Stă în pat 15 zile pe lună cu totul incapabilă de a se mișca sau de a lucra ceva. Tristețe, lipsă de poftă de mâncare, aparatul digestiv funcționează rău. Vindecare durabilă pentru că mult timp după nu am constatat revenirea bolii.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.