Mesajul zilei de azi, Miercuri, 24.10.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 24.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Acum, lui Watson şi Crick le rămânea să descifreze structura şi funcţia acelei molecule superstar. Moleculele de ADN sunt lungi şi filiforme. Sunt făcute din patru substanţe chimice care conţin azot, denumite baze (adenina, timina, citozina şi guanina – sau A, T, C şi G). Descoperirea structurii ADN-ului de către Watson şi Crick a dus la dezvăluirea că ordinea bazelor A, T, C şi G ADN reprezintă ordinea aminoacizilor din coloana vertebrală a unei proteine. Aceste şiruri lungi de molecule de ADN se pot subîmpărţi în gene individuale – segmente care asigură „macheta” după care se produc anumite proteine. Codul pentru re-crearea mecanismului de producere a proteinelor din celule fusese spart!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Atunci când ești în zone negative, ca de exemplu te simți influențat de vremea de afară, ghici cât timp îți ia să îți modifici starea? Fix 6 secunde! Asta am învățat-o de la prietenul meu Zoltan Vereș, expert în inteligența emoțională.
Deci, revin: atunci când ești în zone negative gândește-te la cel mai frumos peisaj pe care l-ai văzut vrreodată, care te-a lăsat cu gura căscată. Cască gura din nou și spune-ți: ”Ce fain plouă și vântește afară!” (dacă plouă) sau ”Ce minunat de frig e afară!” (dacă e frig).
Și iată, ai reușit să îți schimbi starea aceea care te dădea peste cap cu una care te readuce în picioare.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Pentru început doresc să descriu iubirea specială, după care voi vorbi despre felul în care operează.
Dacă vă amintiți, chiar la început când am vorbit despre vinovăție și am trecut printr-o listă de cuvinte care conțin sentimentul de vinovăție una dintre expresiile pe care le-am folosit a fost sentimentul că lipsește ceva din noi, că există în noi un oarecare neajuns. Iată ce se înțelege în Curs prin ”principiul carenței”, un principiu ce stă la baza dinamicii iubirii speciale.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Doamna T din Nancy. Neurastenie. dispepsie, nostalgie, enterită, dureri în diferite părți. De mulți ani se caută, fără vreun folos. Sugestie din partea mea, autosugestie dintr-a ei. Ameliorare din prima zi; proces neîntrerupt până la vindecarea completă a stării morale. Iar dintre suferințele fizice a mai persistat doar enterita, și aceea mult atenuată.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.