Mesajul zilei de azi, Marți, 16.10.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 16.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Organismele vii se disting de entităţile fără viaţă prin faptul că se mişcă – sunt animate. Energia ce le susţine mişcarea este folosită pentru a face „lucrările” care caracterizează sistemele vii – cum ar fi respiraţia, digestia şi contracţia musculară. Pentru a înţelege natura vieţii trebuie să înţelegem mai întâi modul în care „maşinăriile” de proteine capătă forţă ca să se mişte.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Azi dimineață am tras o fugă până la grădinița la care merge fiul meu cel mic. Cu el în grupă se află un copil care este foarte violent: la nici 4 ani înjură, lovește, scuipă, mușcă, aruncă obiecte atât în ceilalți copii cât și în personalul grădiniței. Educatoarele sunt fără soluție. Părinții au întocmit o listă de semnături alături de o plângere pe care au dus-o azi la Inspectoratul Școlar.
Când am ajuns la grădiniță o mamă țipa scandalos la tatăl copilului violent, în timp ce tatăl se străduia să își îmbrace copilul și să îl ducă în sala de clasă. Ceilalți copii din sală încercau să vină să vadă ce se întâmplă. Am intervenit hotărât și am rugat-o pe mama scandalagioaică să îl aștepte afară pe tatăl copilului violent și să discute acolo cu el, fără prezența vreunui copil la discuția lor.
Ce trebuie să se întâmple oare pentru ca noi, oamenii, să îi respectăm pe cei din jurul nostru? Să discutăm cu ei calmi, fără nervi și fără amenințări inutile?!
Astfel încât azi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor care vor ține seama de necesitatea ca unii cu ceilalți să ne comportăm normal, fără scandaluri, fără țipete și fără exagerarea egoului propriu!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”În lumea aceasta nu există cineva care, la un nivel sau altul, să nu investească lumea cu însușirile binelui și răului. Separăm lumea punându-i pe unii în categoria binelui și pe alții în categoria răului.
Scopul acestei separări este acela de a ne satisface nevoia colosală de a avea pe cineva asupra căruia să ne proiectăm vinovăția. Avem nevoie de cel puțin o persoană, o idee sau un grup pe care să le putem preface în personaj negativ, în țap ispășitor.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”În continuare vă voi prezenta câteva cazuri de vindecare.
Domnișoara M.D. din Troyes suferea de opt ani de astm, ceea ce o obliga să doarmă în șezut toată noaptea, chinuindu-se să își umple plămânii. Experiențele preliminare au dovedit-o foarte sensibilă. Chiar din prima zi ușurarea este enormă căci a avut o noapte întreruptă de o singură criză și care a durat doar un sfert de ceas.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

1 Comment

  1. valeriustanea 16 octombrie 2018 at 15:45

    Buna seara domnule Gabriel.
    Felicitari pentru mesajele dumneavoastra pline de intelepciune. Continuati! Va citesc cu deosebita placere.
    Cu drag, Valeriu Stanea

    Reply

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.