CUM ÎȚI ALEGI ÎN MOD CORECT PARTENERUL DE CUPLU? – 7 PAȘI

Mesajul zilei de azi, 31.01.2019

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

 

 

Gândul pozitiv al zilei

”Chiar şi dacă lăsăm membrana intactă şi îi distrugem doar proteinele receptoare – lucru uşor de făcut în laborator, cu ajutorul unor enzime digestive – celula va suferi o „moarte cerebrală”. Ea va intra în comă pentru că nu mai primeşte semnalele de la mediu care sunt necesare pentru funcţionarea ei. Celula mai intră în comă şi atunci când proteinele receptoare ale membranei rămân intacte, dar proteinele efectoare sunt imobilizate.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Dacă vrei un partener de cuplu pe termen lung și dacă vorbim despre un partener fără educație spirituală profundă (cursuri de vindecare și de dezvoltare personală) îți recomand să faci următorii pași în alegerea lui/ei:
1. scrie pe hârtie cum vrei să fie partenerul de cuplu din punct de vedere fizic: greutate, culoarea ochilor, formatul corpului, înălțimea corpului, dimensiunile corpului (șolduri, sâni, fese, lungimea degetelor și picioarelor, etc), culoarea și tipul pielii, părul (lungime, culoare, grosime), vocea, timbrul vocal, pe scurt – notează toate lucrurile care contează pentru tine și sunt foarte importante;
2. găsește o poză cu persoana care are fizicul ideal al partenerului tău și printeaz-o, astfel încât să o vezi în fiecare zi;
3. scrie pe hârtie ce fel de caracter vrei să aibă partenerul tău: principii, valori, reguli, manifestare (calm, liniștit, agitat, rapid, aspru, vesel, glumeț, serios, gentilom, țăran, etc);
4. scrie pe hârtie ce venit și ce serviciu vrei să aibă partenerul tău;
5. caută un partener căruia să îi placă aproximativ aceleași lucruri ca și ție (peisaje, muzică, filme, piese de teatru, operă, sporturi, moduri de petrecere a timpului liber, etc);
6. caută un partener care să aibă cât mai multe din ceea ce ai scris la punctele 1, 3 și 4;
7. înainte de a decide să fii cu el/ea pentru tot restul vieții tale trăiește cu el/ea în aceeași casă cel puțin 6 (șase) luni, zi de zi. Este foarte important să vezi cum se manifestă în relația cu tine în fiecare zi, atunci când te vede cea mai mare parte din zi și te are mai mereu în apropierea lui/ei: cum vorbește cu tine, cum se poartă cu tine, ce este dispus să facă împreună cu tine, de câte ori se spală, etc.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care privesc relația cu partenerul de cuplu pe termen lung, cu multă responsabilitate, dedicare și disponibilitate de a dărui.

Așa să fie!
Acum!

 

Pentru detalii despre alegerea corectă a partenerului de cuplu
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 

0753 639038


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Aici e foarte importantă credința. Tot ce am spus până acum despre iertare implică ce trebuie să facem noi. Cursul de miracole subliniază foarte clar că iertarea nu o putem face noi ci o face prin noi Spiritul Sfânt. Când pari să te afli în situația în care vei greși indiferent ce faci credința îți spune că nu e întâmplător. Face parte integrantă din niște lecții importante pentru tine și pentru celălalt.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

Întrebare: din punct de vedere religios găsesc nedemn din partea Atotpunternicului să facă să depindă supunerea noastră la voința lui de ceea ce numiți o dibăcie mecanică: autosugestia conștientă.
Coué: Vrând nevrând, imaginația ne domină voința când este cu ea în conflict. Putem îndrepta imaginația pe calea cea bună arătată de judecată întrebuințând în chip conștient procedeul mecanic pe care îl întrebuințăm inconștient pentru a apuca deseori calea cea rea.
Autosugestia conștientă are puterea să ne elibereze de piedicile ce singuri ne făurim și care pot fi o perdea între Dumnezeu și noi.”
Emile Coué – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.