EȘTI PREGĂTIT/-Ă SĂ INTRI ÎNTR-O RELAȚIE DE CUPLU? – 7 PAȘI

Mesajul zilei de azi, Luni, 04.02.2019 

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

 

 

Gândul pozitiv al zilei

”Pentru a prezenta un comportament „inteligent” celulele au nevoie de o membrană funcţională care să aibă atât proteine receptoare (de conştienţă), cât şi proteine efectoare (de acţiune). Aceste complexe de proteine sunt unităţile fundamentale ale inteligenţei celulare. Tehnic, le putem considera unităţi de „percepţie”.
Definiţia percepţiei este: „conştienţa asupra elementelor mediului printr-o senzaţie fizică”. Prima parte a definiției descrie funcţia proteinelor integrale receptoare. Partea a doua a definiţiei – crearea unei „senzaţii fizice” – rezumă rolul proteinelor efectoare.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

După cum afirma Charles Colson (consilier al președintelui american Richard Nixon între anii 1969 – 1973) ”Familia este cea mai elementară formă de organizare. Fiind prima comunitate de care se atașează un individ, cât și prima autoritate sub care acesta învață să trăiască, familia este cea care stabilește valorile cele mai fundamentale ale unei societăți.”

Prin urmare, orice relație de cuplu ar trebui să conducă la întemeierea unei familii pe termen cât mai lung. Doar astfel putem asigura continuitatea valoroasă a speciei umane.
Și pentru a putea forma un cuplu pe termen lung îți recomand să te gândești la următorii pași pe care îi ai de parcurs pentru a avea o relație de cuplu fericită, o familie pe termen lung și valori reale de transmis copiilor tăi:
1. stabilește-ți un sistem de valori pe care să le respecți, indiferent ce se întâmplă cu alții din jurul tău;
2. stabilește-ți un set de principii de viață după care să te ghidezi pe tine și copiii tăi;
3. respectă regulile de bună conviețuire cu cei din jurul tău, indiferent cine sunt ei, ce fac și cum se manifestă;
4. gândește-te de 10 ori și analizează de 20 de ori înainte de a spune ”Da” partenerului;
5. experimentează cât mai mult posibil, cu onoare, fermitate și autenticitate;
6. adresează cât mai multe întrebări în perioada de început a relației de cuplu;
7. dacă ai luat decizia de a intra în relație atunci rămâi acolo cât de mult poți, ieșirea din relație să fie ultima opțiune.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care privesc relația de cuplu cu maximă responsabilitate. Doar așa ne putem aisgura o familie fericită, cu satisfacții pentru toți membrii ei.

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre pregătirea ta ca și partener într-un cuplu
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 

0753 639038


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Ce trebuie să faci atunci e să te cufunzi în tine și să te rogi în felul tău, spunând ceva de genul: ”Uite, vreau să termin proiectul dar omul acesta strigă după ajutor. Nu vreau să îl văd ca pe o pacoste, ci ca pe un frate sau ca pe o soră. Ajută-mă!”. Dacă acesta îți este într-adevăr obiectivul – să nu rănești pe nimeni în timp ce termini ce crezi că ai de terminat – se va rezolva într-un fel sau altul.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

Întrebare: ce trebuie făcut pentru a determina pe cineva care suferă să-și facă binefăcătoarele autosugestii?
Coué: Să nu stăruiești, să nu cauți să faci morală. Să-i amintești numai – dar mereu – că autosugestia făcută cu încredere duce la rezultatul urmărit.”
Emile Coué – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.