CE SĂ FACI CA SĂ EVIȚI NERVII DIN TRAFICUL AUTO ZILNIC?

Mesajul zilei de azi, Marți, 05.02.2019
 
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

 

 

Gândul pozitiv al zilei

”Examinând aceste unităţi elementare de percepţie ne-am angajat într-un exerciţiu de maximă reducere descompunând celula în piuliţele şi şuruburile ei fundamentale. În această privinţă este important de evidenţiat că la orice moment dat, în membrana unei celule există până la sute de mii de astfel de comutatoare. Ca urmare, comportamentul unei celule nu poate fi determinat prin analizarea unui singur comutator. Comportamentul unei celule poate fi înţeles numai prin analizarea activităţilor tuturor comutatoarelor, la orice moment dat. Abordarea aceasta este una de natură holistică, nu de reducere – şi o voi dezvolta în capitolul care urmează.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Vrei să te asiguri că vei avea o zi în trafic reușită, fără incidente, evenimente sau accidente?
Vrei să te asiguri că vei avea o zi în trafic fără nervi?
Vrei să te asiguri că vei avea o zi în trafic cu momente plăcute?

Toate cele de mai sus depind doar de tine, și iată ce îți recomand să faci ca să le trăiești zilnic.

Pasul 1 – pornește de acasă cu o formulare pozitivă în gând, ceva care să sune cam așa: ”Astăzi voi circula în trafic în condiții de maximă siguranță, evitând să mă enervez și să îmi fac griji inutil!”.
Pasul 2 – pornește din parcare semnalizând corespunzător și doar după ce te-ai asigurat că ceilalți participanți la trafic îți dau voie să pornești;
Pasul 3 – mulțumește cu avariile celui care te-a lăsat să ieși din parcare sau să te bagi în fața lui;
Pasul 4 – zâmbește, indiferent ce fac ceilalți participanți la trafic!
Pasul 5 – condu cu prudență, cu viteză mică; încetinește la trecerile de pietoni; lasă-i pe ceilalți să ți se bage în față; semnalizează din timp, cu cel puțin 50 de metri înainte,  orice schimbare de direcție; rămâi calm indiferent ce se întâmplă în jurul tău pe șosea; la intersecțiile nesemaforizate fii pregătit să acorzi prioritate celui care se bagă chiar dacă ești pe drum cu prioritate;
Pasul 6 – pornește cu 15 minute mai repede decât te gândești prima dată;
Pasul 7 – la sfârșitul zilei, când parchezi mașina în parcarea ta, mulțumește pentru felul în care au decurs lucrurile în trafic.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care tratează cu seriozitate modul în care este corect să se manifeste în traficul zilnic. În fond, ei sunt primii cărtora trebuie să știe cum să își facă ziua mai frumoasă, chiar și din acest punct de vedere.

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre pregătirea ta ca și participant la traficul auto zilnic
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Iată ce e miracolul: nu e ceva magic, ce se întâmplă în afară, ci e ceva ce se întâmplă în interiorul tău, permițând situației să se rezolve. Este principiul pe care trebuie să îl urmezi de fiecare dată când ai o situație ce pare de nerezolvat; când ești sincer motivat să nu rănești pe nimeni, dar vrei să faci totuși lucrul pe care trebuie să îl faci, și nu știi cum. E afirmația cea mai onestă pe care o poți face, pentru că – în noi și de la noi – nu știm ce să facem nici când ne simțim absolut siguri. Există însă în noi Cineva care știe, iar El e cel la care putem apela.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: cum să-ți explici și cum să le explici altora că repetarea acelorași vorbe ”adorm”, ”trece”, etc poate avea vreun efect și încă unul atât de puternic și de durabil?
Coué: Repetarea acelorași vorbe te silește să le gândești și când le gândești ele devin adevăr pentru tine și atunci se înfăptuiesc.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.