CUM REZOLVI UN CONFLICT CU ȘEFUL LA SERVICIU? – Ultimul episod

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 16.01.2019
 

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Atunci când doctorul te loveşte cu un ciocănel în genunchi un nerv senzorial preia semnalul. Acest nerv transmite imediat informaţia la un nerv motor care face piciorul să se mişte. Receptorii membranei sunt echivalentul nervilor senzoriali, iar proteinele efectoare sunt echivalentul nervilor motori care generează acţiunea. Împreună, complexul receptor-efector acţionează ca un întrerupător care traduce semnalele de la mediu în comportamente ale celulei.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

A patra condiție pe care trebuie să o îndeplinești ca să poți rezolva un conflict cu șeful tău de la serviciu este să ai răbdare. Toate acțiunile dau rezultate în timp pentru că este nevoie de timp ca orice faci să intre îna cțiune, să miște energiile respective și să se ajungă la un rezultat.

A cincea condiție pe care trebuie să o îndeplinești ca să poți rezolva un conflict cu șeful tău de la serviciu este să revii. Ce vreau să spun prin revenire? De fiecare dată când un alt conflict pe același subiect este pe cale de apariție sau de fiecare dată când se discută pentru rezolvarea conflictului tu trebuie să revii la aceleași idei pe care le-ai exprimat și până atunci. Trebuie să arăți consecvență și hotărâre în deciziile pe care le iei și în ideile pe care le exprimi.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor experimenta aceste condiții în viața reală pentru a vedea și din proprie experiență că ele funcționează.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”De aceea, preocuparea sau interesul meu nu vizează ce fac atunci când mă ataci, ci felul în care pot să rămân cu mintea corectă, ca să Îl pot întreba apoi pe Spiritul Sfânt ce trebuie să fac. Repet, dacă gândesc folosind mintea corectă atunci îți voi vedea atacul ca strigăt de ajutor și nicidecum ca și un atac.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cusul de miracole”

Citatul zilei

”… ”Temerile și fobiile dumitale copilărești trebuie să dispară; doar ai în dumneata instrumentul de vindecare. Nimeni pe lume nu poate să aibă influență asupra dumitale, decât cu consimțământul dumitale. Să nu vii data viitoare să îmi spui că nu mergi mai bine; trebuie să îți fie mai bine. Și apoi, să nu întrebuințezi voința; să nu pronunți vorba: ”Vreau!”. Ți-o interzic, dacă îmi pot lua libertatea de a-ți interzice ceva.” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.