Mesajul zilei de azi, Joi, 13.09.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 13.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Este clar că experimentul lui Weismann, desfăşurat pe durata a cinci ani, nu era suficient de lung ca să testeze teoria. Un alt defect încă şi mai mare al experimentului a fost că Lamarck nu a susţinut niciodată că orice schimbare pe care o experimentează un organism va fi transmisă în acest fel. Lamarck spunea că organismele păstrează trăsăturile (cum ar fi existenţa cozii), atunci când au nevoie de ele pentru a supravieţui. Deşi Weismann nu credea că şoarecii aveau nevoie de cozi, nimeni nu i-a întrebat pe şoareci dacă ei cred că au nevoie de cozi pentru a supravieţui!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
De fiecare dată când vrei să mai spui: ”Băi, ce m-a enervat ăla/aia!!!” te invit să te gândești că tu ești singurul responsabil de faptul că te-ai enervat. Este imposibil ca altcineva să te facă să faci ceva în general sau să te enerveze în special. În momentul dinaintea enervării ai două opțiuni:
1. să te controlezi și să rămâi calm în continuare;
2. să te enervezi și să escaladezi conflictul.
Tu singur ești cel care decide în ce parte te duci. Te poți controla să rămâi calm, liniștit și fericit indiferent de ceea ce fac ceilalți. Este doar o simplă alegere! Tu, cititorule, ce vei alege?
Astfel că rugăciunea de azi merge către cei care vor dori să schimbe acest lucru pe viitor: sunt recunoscător pentru fiecare persoană care va reuși să își controleze pornirile de furie, agresivitate și stres, astfel încât numărul conflictelor dintre acea persoană și cei din jurul ei să fie cât mai mic, pe zi ce trece.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”La un anumit nivel însă știm că vinovăția nu a dispărut. Așa că ne readresăm eului spunându-i că ”negarea a fost bună dar o să trebuiască să faci altceva. Lucrurile o să se adune claie peste grămadă și atunci chiar o să explodez. Te rog ajută-mă!”. La care eul răspunde: ”Am exact ce-ți trebuie”. Ne spune să ne uităm la pagina cutare din ”Interpretarea viselor” a lui Freud, de pildă, unde vom găsi așa-numita proiecție. Nu există idee mai crucial de înțeles din tot Cursul! Dacă nu înțelegeți proiecția nu veți înțelege nici un cuvânt din Curs, nici despre cum funcționează eul, nici despre cum se va desface (prin Spiritul Sfânt) tot ceea ce a făurit eul.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generalpă la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Pentru că ai digerat bine, funcția de curățare se va îndeplini normal și în fiecare dimineață când te scula vei simți nevoia evacuării și fără să ai nevoie de a întrebuința vreodată vreun medicament sau vreun ajutor mecanic vei obține un rezultat normal și satisfăcător.”
”Apoi, în fiecare noapte, din clipa în care ai dori să adormi și până în aceea în care vei dori să te trezești a doua zi, vei dormi adânc, liniștit, fără vise obositoare și urâte. Iar când te vei scula dimineața te vei simți sănătos și vei fi vesel și bine dispus.” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.