Mesajul zilei de azi, Miercuri, 12.09.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 12.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Însă modul în care este înţeleasă astăzi cooperarea în natură merge mult mai profund decât aceste relaţii uşor observabile. „Biologilor le este din ce în ce mai clar că animalele au co-evoluat şi că ele continuă să co-existe împreună cu diverse ansambluri de microorganisme, necesare pentru o sănătate şi o dezvoltare normală”, pe o serie de „teoreme”, printre care şi: „legile care guvernează lucrurile vii au produs forme din ce în ce mai complexe, de-a lungul unor perioade de timp imense”. [Jordanova 1984, pagina 71]”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Astăzi te invit, cititorule, să privești în jurul tău și să îți răspunzi la următoarea întrebare: câte dintre activitățile pe care le ai de făcut zilnic, la serviciu și acasă, le poți face singur și cu rezultate foarte bune?
John Demartini susține că fiecare persoană poate influența, prin comportamentul și modul ei de gândire, alte 50 de persoane din rețeaua ei de cunoștințe/rude/relații. Imaginează-ți ce frumos ar fi ca din ce în ce mai mulți să ne acordăm sprijinul reciproc în rezolvarea tuturor chestiunilor zilnice purtând un zâmbet pe buze, cele mai frumoase gânduri și dorința inimii de a contribui cu ceva, oricât de mic, la progresul nostru financiar, emoțional și psihic.
Sunt recunoscător pentru toate persoanele care decid să treacă la acest mod de a ne sprijini unii pe ceilalți în evoluția noastră ca Oameni!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Le împingem în jos, respingându-le din conștient, o împingere pe care o numim reprimare sau negare. Pur și simplu le negăm existența. De exemplu, dacă ne e prea lene să măturăm podeaua ascundem gunoiul sub preș și ne închipuim apoi că nu există – ca un struț înspăimântat care își vâră capul în nisip ca să nu trebuiască să vadă sau să înfrunte ceea ce îl amenință.” Ei bine, această metodă nu dă rezultate, din motive evidente. Dacă ascundem tot timpul gunoiul sub preș acesta o să devină tot mai denivelat și în cele din urmă ne vom împiedica iar struțul, dacă rămâne mereu cu capul în nisip, o va păți la un moment dat rău de tot.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Îți spun mai întâi că în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara, la ora mesei îți va fi foame, adică vei simți acea plăcută senzație care te face să gândești: ”O, cu ce poftă aș mânca!” și ai să mănânci, într-adevăr, cu plăcere, cu mare plăcere, dar nu prea mult. Însă vei avea grijă să mesteci mult și bine. Astfel vei digera bine și nu vei simți în stomac sau în intestine vreo durere de vreun fel. Asimilarea alimentelor se va face bine și organismul tău va profita de toate alimentele înghiție ca să le transforme în sânge, în mușchi, în putere, în energie, în vitalitate.” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.