Mesajul zilei de azi, Joi, 29.11.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 29.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”În experiment, un grup de mame agouti obeze cu blană galbenă au primit suplimente bogate în grupări metil disponibile la magazinele de nutriţie sănătoasă: acid folic, vitamina B12, betaină şi cholină. Au fost alese suplimentele bogate în grupări metil, deoarece o serie de studii au arătat că grupul chimic al metililor are legătură cu modificările epigenetice. Atunci când grupări metil se ataşează de ADN-ul unei gene ele schimbă caracteristicile de legare ale proteinelor regulatoare din cromozomi. Dacă proteinele se leagă de genă prea strâns mâneca de proteine nu mai poate fi îndepărtată şi gena nu poate fi citită. Metilarea ADN-ului poate opri sau modifica activitatea unei gene.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Oamenii se leagă foarte puternic de tiparele lor mentale și de credințele lor. Gândindu-mă că aceste tipare și credințe se formează în ani de zile pot înțelege motivul pentru care oamenii țin atât de strâns în brațe tiparele și convingerile lor.
Cu toate acestea, conform legii universale absolute, această îmbrățișare este inutilă. OK, hai să vedem acum care este legea universală absolută? Există o asemenea lege? Desigur, și ea este următoarea:
În orice Univers, în orice moment al perechii spațiu-timp, există cel puțin o schimbare!
 
Cu alte cuvinte, totul se schimbă încontinuu! De ce este asta important pentru noi, oamenii? Pentru că și noi ar trebui să ne schimbăm încontinuu pentru a fi în pas cu Universul. Altfel rămânem în urmă!
Mulțumesc azi și sunt recunoscător celor care recunosc această lege universală și o aplică zilnic în viața lor. Și cu cât suntem mai mulți care facem acest lucru cu atât mai spectaculoase vor fi rezultatele noastre, ca și comunitate!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Spiritul Sfânt este foarte isteț. Oricât de isteț se crede eul, Spiritul Sfânt e și mai și. Folosind tocmai dinamica proiecției pe care eul a folosit-o eul ca să ne răstignească și să ne țină în închisoarea vinovăției, Spiritul Sfânt răpune eul cu propriile lui arme. 
Dacă vă gândiți la proiecție ca la un proiector de film imaginați-vă că sunt un proiector și că îmi derulez continuu propriul film de vinovăție. cu alte cuvinte, îmi populez lumea cu vinovăția mea.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Se credea înainte că hipnotismul nu poate fi aplicat decât în bolile nervoase; cu toate acestea, domeniul său este mult mai întins. Într-adevăr, hipnotismul lucrează prin intermediul sistemului nervos; dar sistemul nervos domină tot organismul. Mușchii sunt puși în mișcare de nervi; nervii reglează circulația prin acțiunea lor directă asupra inimii și prin acțiunea lor asupra tuturor canalelor din organism pe care le lărgește sau le strânge. Nervii lucrează asupra tuturor organelor și cu ajutorul lor putem lucra asupra tuturor organelor bolnave.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.