Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 27.10.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 27.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”În modul în care dogma explică schema de desfăşurare a vieţii ADN-ul rămâne de departe în top, urmat de ARN. ARN-ul este copia la xerox (TM) şi de scurtă durată a ADN-ului. Ca atare, este cadrul fizic ce codifică secvenţa de aminoacizi care formează coloana vertebrală a unei proteine. Diagrama cu Supremaţia ADN-ului furnizează logica ce susţine Epoca Determinismului Genetic. Deoarece caracterul unui organism viu este definit de natura proteinelor sale, iar proteinele sale sunt codificate în ADN, atunci ar fi logic ca ADN-ul să reprezinte „prima cauză”, sau determinantul primar al trăsăturilor unui organism.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
”Mulțumește-te cu ceea ce ai!” De câte ori ai auzit asta în viața ta de până acum, Omule Bun? Și, mai ales în contextul de a fi smerit! Sigur că da, lasă-i pe ceilalți să aibă mai mult, că oricum vor ține pentru ei, fără să mai ajute și pe ceilalți!
Eu zic așa, Omule Bun: de ce să te mulțumești cu puțin? De ce să eviți să îți dorești mai mult? Pentru că îi încurci pe Ei, cei care vor să aibă din ce în ce mai mult fără să împartă? Ce-ar fi să îți dorești și tu mai mult: mai mulți bani, mai multă influență, mai multă sănătate, pentru ca apoi, la rândul tău, să îi ajuți și pe alții să ajungă acolo unde ești tu? Ce e rău în asta, să ajungem cu toții bogați, sănătoși și cu familii puternice?
Așa că azi mulțumesc și sunt recunoscător pentru toți oamenii care realizează că a avea mult din toate și a împărți apoi cu ceilalți este ceva normal, firesc și omenesc. Pentru creșterea noastră ca și entități ale acestei specii!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”În esență, iubirea specială spune că am anumite nevoi speciale pe care Dumnezeu nu mi le poate satisface pentru că inconștient L-am transformat într-un dușman. Așa că, în cadrul sistemului eului nu cer ajutor Dumnezeului adevărat. Dar când te găsesc pe tine, ființă specială cu anumite atribute sau calități speciale, decid că tu îmi vei satisface nevoile speciale. Iată de unde vine expresia ”iubire specială”. ”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Doamna P din Laneuveville. Dureri în rinichi și genunchi. Boala este veche de vreo zece ani și zilnic se agravează. Sugestie și autosugestie. Ameliorarea începe imediat și crește progresiv. Vindecarea se manifestă repede prin semne neîndoielnice și se menține.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.